Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Your Business Online weet hoe je social media effectief kunt inzetten

We vinden het ontzettend leuk allemaal die sociale media, maar tegelijkertijd slurpt het veel van onze tijd op. Kostbare tijd die we hard nodig hebben voor het dagelijkse werk. Zijn jouw dagen niet lang genoeg en kom je ook weken te kort? Wellicht is social media uitbesteden de oplossing. Your Business Online is een jong bureau dat volledig is gespecialiseerd in platforms als Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Het team is zo samengesteld dat alle expertises  vertegenwoordigd zijn: marketing, finance, analyse, verkoop, design, video, storytelling et cetera. Er zijn directe, korte lijntjes met de Nederlandse hoofdkantoren van de genoemde social media. Zaken doen met YBO betekent dat je taken met een gerust hart kunt overdragen. Dit kan deels of volledig, tijdelijk of permanent: aan jou de keuze! Op de lange termijn zul je zienderogen meer uit Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook halen:

-een grotere naamsbekendheid;

-meer likes én

-groeiende omzetcijfers.

Social media expert

Je zoekt een professioneel instagram bedrijf dat voor interessante posts, effectieve campagnes en meer volgers zorgt? Met Your Business Online kun je dat zeker bereiken. De zelfbenoemde speerpunten van YBO zijn:

“-Al ruim 1.000 klanten;

-Jouw doelgroep gericht bereiken;

-Jouw eigen socialmedia-expert;

-Tijd en kostenbesparend;

-Profiteer van jarenlange ervaring;

-Per branche gespecialiseerd.”

YBO bestaat inmiddels al weer bijna negen jaar. Vele bedrijven -groot en klein- maken continu of eens in de zoveel tijd gebruik van de diensten. We geven een voorbeeld. Els Sells is een firma die meubilair voor kapperszaken verkoopt. Een kleine, overzichtelijke markt met een afgebakende groep klanten. Voor de Facebook-relaties van Els Sells heeft YBO een community gecreëerd. Er worden regelmatig interessante artikelen geplaatst, gerichte tips gegeven en deelnemers kunnen foto’s bekijken van de nieuwste kappersstoelen en -spiegels. Advertenties worden ook ingezet, met als doel gericht kapsaloneigenaren te bereiken. Ellen en Eric Muijen, de mensen achter Els Sells, zijn zeer tevreden over het werk van Your Business Online. Op yourbusinessonline.nl worden ze geciteerd, hier een stukje daarvan: “Wat een fijn bedrijf! Onderling contact en communicatie is super. Wij komen met de vraag, zij met de oplossing.”

https://www.yourbusinessonline.nl/