Een praktijk waar u ervaart dat het helemaal niet zo erg is om naar de tandarts te gaan is tandartsenpraktijk Culemborg. Het vriendelijke en hechte team bestaat uit meerdere assistentes en 2 tandartsen. De tandartsen, Dennis Webhofer en Daisy-Joyce Webhofer-Hendrix zijn de eigenaren van de tandartspraktijk. Het geven van persoonlijke aandacht en goede uitleg staat centraal in de praktijk. Ook wordt er voor iedereen ruim de tijd genomen en krijgt u altijd de ruimte om vragen te stellen.

Zowel de tandartsen als de assistentes van tandartsenpraktijk Culemborg zijn altijd up-to-date. Dat wil zeggen dat iedereen op de hoogte is van de nieuwste behandelmethoden en hygiëne richtlijnen. Er wordt maandelijks bij- en nascholing gevolgd. In de praktijk wordt gewerkt met moderne apparatuur en nieuwste materialen. De praktijk heeft een samenwerking met tandartsen die gespecialiseerd zijn in endodontologie, parodontologie en implantologie en met kaakchirurgen. Zo wordt de beste zorg en deskundigheid geboden.  

Bij elk bezoek dezelfde tandarts

Het grote voordeel bij tandartsenpraktijk Culemborg is dat u altijd een vaste tandarts heeft. Geen wisselende gezichten, maar altijd dezelfde tandarts. Niet alleen voor u is dit fijn, ook voor de tandarts werkt het prettig. U bent een bekend gezicht voor de tandarts en hij of zij weet precies hoe uw gebit in elkaar zit en of er eventuele problemen aan uw gebit zijn. Dit resulteert dan ook in de beste zorg!

Wilt u ook de komende 30 jaar verzekerd zijn van goede gebitszorg? Praktijk Culemborg neemt nog nieuwe patiënten aan. Neem contact met ons, telefonisch of via de website. U mag ook altijd even bij onze praktijk naar binnenlopen. Het adres van tandartsenpraktijk Culemborg is: Costerweg 3 in Culemborg. Bij de praktijk zijn genoeg parkeerplekken. Parkeren is gratis.  

Neem uw kind mee zodra het melkgebit helemaal doorgebroken is

Vanaf een leeftijd van 2-3 jaar kunt u met kinderen naar tandarts Culemborg. Rond deze leeftijd is het melkgebit bij kinderen namelijk helemaal doorgebroken. Om kinderen van deze leeftijd alvast te laten wennen aan de tandarts kunt u ze meenemen naar uw eigen controle. Ze zien dan wat de tandarts precies doet en leren dat een bezoekje aan de tandarts best heel leuk is!

https://www.tpculemborg.nl/