Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Permanent ontharen rekent af met ongewenste haargroei

Permanent ontharen rekent af met ongewenste haargroei

Wilt u eindelijk echt af van ongewenste haargroei, waar dan ook op uw lichaam? Kies dan voor permanent ontharen via laser behandelingen. Deze methode is bewezen doeltreffend, vrijwel pijnloos en volledig veilig. Het beste kunt u deze vorm van ontharing overlaten aan een specialist. Op deze manier bent u er zeker van dat het proces op de juiste wijze wordt uitgevoerd en dat u op een persoonlijke en betrouwbare wijze behandeld wordt. In Nederland zijn er meerdere gespecialiseerde bedrijven met een ruime ervaring en expertise. Laat u van tevoren voorlichten en maak kennis met het vakkundige team. Zo zult u zich tijdens de behandelingen helemaal op uw gemak voelen.

 

Veilig van vervelende haartjes af via laserbehandeling

Een goede en betrouwbare specialist in permanent ontharen zal kiezen voor laserontharing. Deze methode maakt gebruik van het FDA goedgekeurde LightSheer DUET Diodelaserapparaat. Dit apparaat wordt door de specialist op de huid geplaatst, waarna de bovenste huidlaag er als het ware naar toe wordt gezogen. Vervolgens doet de laser zijn werk en maakt de haarzakjes onschadelijk. Deze behandeling doet vrijwel geen pijn en is compleet veilig. Gemiddeld zijn er zo’n zes behandelingen nodig om de ongewenste haargroei effectief te verwijderen. Cliënten hebben na afloop 80 tot 100% minder ongewenste haartjes op hun lichaam. De resterende haartjes zijn veel dunner en minder zichtbaar.

 

Voor iedereen de ideale oplossing

Permanent ontharen via laserbehandeling is voor iedereen een ideale behandeling. Of u nu jong of oud, man of vrouw bent. Tevens maakt het niet uit waar de ongewenste haartjes zich bevinden. Werkelijk iedere plek kan effectief behandeld worden met laser ontharen. Veel vrouwen kiezen voor het permanent laten ontharen van de benen, bikinilijn, oksels en delen van het gezicht. Daarnaast maken ook steeds meer mannen de stap naar permanente ontharing. Zij kiezen vooral voor ontharing van de buik, borst, nek, rug en billen. Natuurlijk zijn ook andere behandelingen mogelijk, bijvoorbeeld op de armen en schouders. Vertel uw specialist in laserontharing wat uw wensen zijn en plan eenvoudig een afspraak in.