Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Dakreparatie nodig? De Dakmakers kunnen u zeer snel van dienst zijn!

Zoekt u met spoed een goede partij voor een dakreparatie in Leiden aan een plat dak? Dan heeft u bij deze de juiste partij gevonden, namelijk dakdekkersbedrijf De Dakmakers. In de dakdekkersbranche komt het aan op ervaring en expertise. En laten wij nou net meer dan 35 jaar ervaring hebben en zeer veelzijdig zijn. Wij lopen dus nooit meer tegen verassingen aan. Want wanneer je zolang werkzaam bent als dakdekkers heb je alles inmiddels gezien en van elke situatie geleerd. Onze kennis maakt ons dus zeer kundig. En deze kennis gebruiken wij niet alleen wanneer we op een dak staan. Wij vinden niets leuker dan onze tientallen jaren aan kennis op u over te brengen en u te voorzien van het beste en eerlijkste advies.

De voordelen van een plat dak

Waar een plat dak vroeger nog best zeldzaam was zien we ze tegenwoordig echt veel meer. Dat is ook niet zo heel gek, de constructie van een plat dak biedt vele voordelen:

  • Het plaatsen van een plat dak, ten opzichte van andere modellen daken, is eenvoudig
  • Voor een plat dak zijn stormen en harde wind geen bedreiging meer
  • Een plat dak ziet er strak en stijlvol uit, wat de woning en de wijk direct een mooie look geeft

Een plat dak is trouwens nooit 100% plat, het dak heeft altijd een lichte heling. Dit heeft als reden dat regenwater op de juiste manier afgevoerd moet kunnen worden en niet op het dak blijft liggen.

Onderhoud aan alle typen platte daken

Voor een spoed dakreparatie staan wij 24/7 voor u klaar. Heeft u dus plotseling last van een lekkage door schade aan het dak, welke bijvoorbeeld veroorzaakt is door zeer grote hagelstenen, een brand of een omgevallen boom vanwege een storm, kunt u ons altijd bellen. Ook in het weekend en ook midden in de nacht.

Naast het repareren van daken staan wij ook voor u klaar om onderhoud aan daken te plegen. Alle typen platte daken kunnen door ons worden onderhouden. Zo plegen wij onder meer sedumdak onderhoud, maken we de zonnepanelen op uw platte dak schoon en checken we de kwaliteit van bitumen dakbedekking.

Heeft u ook een plat dak dat toe is aan een reparatie of gedegen onderhoud? Neem snel contact met ons op!

 

https://www.dakmakers.nl/