Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Woning ontruiming uitbesteden aan een ervaren bedrijf

Een overlijden van een naaste is meestal een verdrietige tijd. In deze zware periode dienen ook verschillende dingen geregeld te worden. Zoals het regelen van de begrafenis of crematie en de woning leegruimen van de overledene. Bij woning ontruimen na overlijden kan Alle Rommel Opgeruimd u van dienst zijn. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het ontruimen van diverse soorten woningen. Voordat zij aan de slag gaan, bepaalt u zelf welke spullen u wilt bewaren. Vervolgens worden door de medewerkers van Alle Rommel Opgeruimd de overige goederen (meubels, boeken, huisraad en kleding) netjes in dozen ingepakt. Spullen die u niet wil bewaren kunnen -als u dit zou willen- geschonken worden aan een goed doel. De goederen die u niet wil houden worden discreet afgevoerd in blanco vrachtwagens. Dus u kunt erop rekenen dat spullen nooit in een open afvalbak op straat belanden. Wat wel zo prettig is.

Ontruimingen van koop- en huurwoningen

Alle Rommel Opgeruimd verricht ontruiming voor koop- en huurwoningen. Een huurwoning moet vaak binnen een bepaalde periode bezemschoon opgeleverd worden. Door een flexibele planning kan Alle Rommel Opgeruimd al op korte termijn een woning ontruiming voor u verzorgen. Daarbij werkt Alle Rommel Opgeruimd met een opleveringsgarantie. Waarmee u de garantie hebt dat de woningbouwvereniging de oplevering helemaal wordt goedkeurt. Alle Rommel Opgeruimd zorgt ervoor dat gordijnrails en vloerbedekking worden verwijderd en gaatjes in de muur worden gedicht.

Kosten voor een woningontruiming

Wilt u weten hoeveel een woning ontruiming ongeveer gaat kosten? Dan kunt u contact opnemen met Alle Rommel Opgeruimd op telefoonnummer: 0252 742 503. Na het geven van enige informatie over de woning kunnen ze u een richtprijs geven. Voor het ontvangen van een exacte prijs dient de woning bezichtigd worden. Voor het bepalen van de prijs wordt onder meer gekeken naar de grootte van de woning, de bereikbaarheid en parkeer mogelijkheden. Aan een woningbezichtiging zijn geen kosten verbonden, dus maak gerust een afspraak.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/