Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Verwen je vriend of man met een luxe cadeau

Wil je jouw man of vriend eens goed in de watten leggen en ben je op zoek naar een originele manier om hem in het zonnetje te zetten? Verwen hem met een lief gebaar waarmee hij zijn dag heerlijk ontspannen en uitgerust begint!

Roomservice, gewoon bij jullie thuis!

Geniet jouw man of vriend op vakanties ook zo van het luxe gevoel van de roomservice, de telefoon oppakken en een heerlijke maaltijd die naar hem toe gebracht wordt? Dan is het wellicht een leuk idee om de roomservice naar jullie thuis toe te laten brengen en een lekker ontbijt te bestellen! Hoe fijn is het immers om hem lekker uit te laten slapen en vervolgens te verwennen met een heerlijk luxe ontbijt, met luxe croissants, broodjes, kazen, verse vleeswaren, een flesje bubbels, vers fruit en meer! Denk je dat dit in de vroege ochtend voor veel troep of lawaai gaat zorgen? Think again! Je kunt namelijk gewoon lekker een luxe ontbijt bestellen door gebruik maken van een ontbijtservice die de luxe maaltijd bij jullie thuis komt brengen! Je kunt bijvoorbeeld een ontbijt bestellen via www.ontbijt.nl. 

Een diverse aanbod van broodjes tot croissants

Wanneer je op deze website een ontbijt gaat bestellen, kun je kiezen uit ontzettend veel soorten ontbijt; of je nu een uitgebreid luxe ontbijt,een klassiek of Frans ontbijt wil bestellen, op dit platform zit je goed. Ook kun je er bij deze aanbieder voor kiezen om een leuke toevoeging te doen en het ontbijtje nog meer te personaliseren, zo kun je een lekkere fles bubbels (cava of champagne) toevoegen, maar ook een reep Tony Chocoloney of een lekkere doos chocolade. Je kunt alles gemakkelijk online regelen en wanneer je op een werkdag voor vijf uur ’s middags jouw bestelling geplaatst hebt, kan jouw man of vriend morgen al genieten van het heerlijke ontbijt. Ben je benieuwd wat voor soorten ontbijt je allemaal kunt bestellen? Kijk dan eens hier.