Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Welk soort naambord u ook zoekt, bij Naambordkopen.nl slaagt u!

Bedrijfsnaamborden, emaille huisnummers, cottage naamplaten, een plaat van leisteen of een houten naambord: dit en veel meer bestelt u online bij naambordkopen.nl

Cottage naamborden worden veel verkocht op naambordkopen.nl. Deze categorie wordt overigens ook wel Engelse naamplaten genoemd. De borden worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Ieder exemplaar is dus uniek! Als u een cottage naambord gaat bestellen, heeft u de keuze uit naamplaten met alleen tekst en borden met tekst én afbeelding. Er zitten veel verschillende plaatjes van dieren, bomen en bloemen bij. De tekst komt er in hoofdletters op te staan. Cottage borden zijn groot genoeg om ook uw huisnummer op te plaatsen. Heeft u liever een apart plaatje met het nummer dan kan dat natuurlijk ook.

Een stenen naambord, wat denkt u daarvan? De serie leistenen naamborden wordt veelvuldig bekeken op naambordkopen.nl. De gelaagdheid is karakteristiek voor leisteen. Leistenen platen zijn erg sterk. Het natuurlijke materiaal is goed bestand tegen wind, storm, regen, hagel en felle zon. Met een natte doek is het bord snel schoon te maken. Geen enkele leistenen plaat is hetzelfde. Net als bij het cottage bord krijgt u dus iets bijzonders in handen. Een variant die erg populair is, is het bord van leisteen met een voorplaat van RVS.

Nog een naamplaatoptie: het glazen model. Naambordkopen.nl verkoopt twee soorten: een bord van gebrokkeld glas en een bord van gematteerd glas. Bij matglas worden uw naam en huisnummer eruit gesneden. Een plaat van gebrokkeld glas wordt van tekst voorzien door de graveer- of de vinyl beletteringmethode.

Ook bedrijfsnaamborden kunt u bij Naambordkopen.nl bestellen

Naast naamplaten kunt u bij naambordkopen.nl ook terecht voor bedrijfsnaamborden. Dit zijn uithangborden met een nostalgische uitstraling. Ze geven uw bezoekers / klanten een warm welkom! De platen zijn vervaardigd van verzinkt ijzer. Een laagje poedercoating maakt de borden oersterk. Boerengroen en zwart zijn de standaardkleuren. Op verzoek kunt u een bedrijfsnaambord in een andere tint bestellen. Het uithangbord wordt helemaal aan uw wensen aangepast; als u bestelt krijgt u allerlei mogelijkheden qua lettertype, tekstkleur en uitlijning.

 

https://naambordkopen.nl/