Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Vervelende zwangerschapskwaaltjes en bevallingspijn verminderen met TENS

Bent u zwanger en heeft u erg veel last van misselijkheid of andere kwaaltjes die met een zwangerschap gepaard gaan? Of dient de bevalling zich bijna aan? Voor effectieve en veilige pijnbestrijding tegen misselijkheid, diverse kwaaltjes en tijdens de bevalling kunt u gebruik maken van het MaMMaTENS apparaat.

Steeds meer vrouwen willen op een niet medicamenteuze manier bevallen. Dus geen ruggenprik, geen pijnstillende tabletten en geen pompjes met verzachtende middelen, maar gewoon op een natuurlijke manier bevallen. Maar hoe fijn is het dat u tegenwoordig met het tens apparaat de bevalling alsnog op een natuurlijke manier kunt volbrengen, maar toch met minder pijn.

Samentrekken van de baarmoeder

De weeën zijn de boosdoener van pijn tijdens de bevalling. Ze zorgen er tijdens de bevalling voor dat de baarmoederhals, waar de baby doorheen moet, verweekt en opengaat. Dit gebeurt door het krachtig samentrekken van de baarmoeder. Deze samentrekking wordt een wee genoemd. Er zijn verschillende soorten weeën en wisselend in kracht, maar pijn doen ze allemaal.

Om die pijn te verzachten heeft MaMMaTENS het fantastische TENS apparaat. TENS staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Via pleisters op uw huid kunt u uzelf met het apparaat zachte stroomstootjes toedienen. De stroomstootjes ofwel elektrische stimulatie zorgen dat de pijnsignalen richting de hersenen vermindert worden, het lichaam extra endorfine aan gaat maken en u meer kunt ontspannen wat zorgt voor verlichting.  

Het gebruik van TENS is geheel veilig voor de baby en voor u. U dient wel altijd vooraf met de verloskundige of gynaecoloog te overleggen dat u het TENS apparaat tijdens de zwangerschap en bevalling wilt gaan gebruiken.

TENS huren via MaMMaTENS

Zou u graag het TENS apparaat willen gebruiken voor verlichting van de kwaaltjes tijdens de zwangerschap en het verlichten van de weeën tijdens de bevalling? Dan kunt u eenvoudig tens huren via MaMMaTENS. U kunt het TENS apparaat per dag huren voor een periode van minimaal 16 dagen en maximaal 31 dagen. De huur per dag is €1,75. Wilt u onnodige stress voorkomen en het apparaat voor langere duur in huis hebben? Dan kunt u kiezen voor huren voor een periode van 6 weken. Dit kost tussen de €90,00 en €115,00, afhankelijk van welk apparaat u kiest. Check voor vergoedingen op het TENS apparaat zeker van te voren uw zorgverzekering.

https://mammatens.nl/