Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

PDArepair: voor reparaties aan smartphone, tablet, laptop en pc

Smartphones worden dagelijks vele uren gebruikt. Door het frequente gebruik, is er ook een grotere kans op schade aan je telefoon. PDArepair is een ervaren specialist op het gebied van smartphone reparaties voor de merken Apple, Samsung, Huawei, OnePlus+, Microsoft en Sony.

De volgende smartphone reparaties kunnen ze voor je uitvoeren:

–        Telefoon batterij vervangen

–        Scherm reparatie/scherm vervangen

–        Oplaadingang repareren

–        Waterschade herstellen

–        Volumeknopjes vervangen

Naast smartphone reparaties kunnen ze ook tablets, laptops en pc’s repareren. Ook kun je in de winkel van PDArepair terecht voor hoesjes en opladers. Op de website zie je per model welke reparaties er uitgevoerd kunnen worden en wat de prijs hiervan is. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met PDArepair opnemen op telefoonnummer 076-5339303 of mailen naar info@pdarepair.nl.

iPad reparaties

Zit er een barst in het scherm van je iPad, doordat deze gevallen of op andere manier beschadigd is? Dan is het wel zo prettig als deze snel gemaakt kan worden. Gelukkig kan PDArepair een iPad scherm reparatie breda vlot voor je uitvoeren. Deze specialisten kunnen in gemiddeld 90 minuten jouw iPad scherm repareren. Zodat jij binnen korte tijd weer optimaal je iPad kunt gebruiken. Voor reparaties gebruiken ze bij PDArepair originele onderdelen wat beter is voor het behoud van je toestel. Mocht de iPad niet meer gerepareerd kunnen worden, dan is het ook mogelijk om voor een refurbished iPad te kiezen. Dit heeft als voordeel dat je zo’n 60% bespaard op de nieuwprijs en ben je ook nog eens milieubewust bezig.

Opsturen van je smartphone

Heb je een telefoon die gerepareerd moet worden maar ben je even niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om je toestel naar PDArepair op te sturen. Verzend je toestel bij voorkeur verzekerd naar het volgende adres: PDArepair, Neerloopweg 17, 4814RS te Breda.

https://pdarepair.nl/