Straaltjezon
Image default
Woningen

Toilet inrichten: 4 tips voor een praktische en stijlvolle ruimte

Het toilet is vaak een lastige ruimte om in te richten. Het moet praktisch zijn, maar je wilt niet dat het er saai uitziet. Gelukkig zijn er genoeg tips en ideeën voor toilet inrichting die ervoor zorgen dat je deze kamer net zo stijlvol kan maken als alle andere kamers in je huis! Daarnaast kun je hier toilet inspiratie op doen. In dit artikel delen we 12 van onze favoriete tips.

4 tips voor het toilet inrichten

#Tip1: Maak gebruik van lichte kleuren: toilet inrichtingen in donkere kleuren zijn vaak somber en druk. Lichte kleuren maken de ruimte visueel rustiger en je voelt je er ook fijner door.

#Tip2: Denk ook aan de vloer: toilet inrichting is niet alleen maar muren en meubels. De vloer is minstens zo belangrijk! Kies bijvoorbeeld voor een mooie tegel of een rustige, effen vloerbedekking.

#Tip3: Gebruik spiegels: spiegels zijn niet alleen praktisch, maar ze maken de ruimte ook optisch groter en lichter. Hang er een aantal op verschillende plekken in de toiletruimte of plaats er een grote spiegel boven de wastafel.

#Tip4: Kies voor stijlvolle toiletaccessoires: toilet inrichting hoeft niet saai te zijn! Kies bijvoorbeeld voor mooie handdoekhangers, toiletborstels of toiletpapierhouders. Dit zijn kleine details die het verschil maken.

Zoals je ziet, is het toilet inrichten geen lastige opgave! Met deze tips en ideeën kan iedereen een prachtig toilet creëren. toilet inrichting is niet alleen maar muren en meubels. De vloer is minstens zo belangrijk! Kies bijvoorbeeld voor een mooie tegel of een rustige, effen vloerbedekking. Hang er spiegels op of leuke muur accessoires. toilet inrichting hoeft niet saai te zijn! Kies bijvoorbeeld voor mooie handdoekhangers, toiletborstels of toiletpapierhouders. Dit zijn kleine details die het verschil maken. toilet inrichten is dus een kwestie van de juiste keuzes maken! Nog meer inspiratie nodig? Neem een kijke op de website van Huis Inrichten.