Straaltjezon
Image default
Woningen

Aandachtspunten bij de aanschaf van een nieuwe vloer

Het aanbod aan vloeren wordt met de dag groter en daarmee ook de keuzemogelijkheden. We kunnen ons dus voorstellen dat u het lastig vindt om een keuze te maken uit het enorme aanbod. Omdat de keuze voor een vloer sterk afhankelijk is van de smaak die u heeft, kunnen wij u over de stijl moeilijk informeren. Wel is er een aantal aandachtspunten die goed zijn om in gedachte te houden bij de keuze van uw nieuwe vloer. Een vloer kiest u namelijk voor langere tijd. Het is dan ook van belang dat het materiaal een lange levensduur heeft en goed te onderhouden is. De manier waarop u de vloer gebruikt, hangt samen met de materiaalkeuze. Heeft u bijvoorbeeld een gezin met kleine kinderen? Dan is het aan te raden om een vloer met grip te kiezen, die goed schoon te maken is. In alle gevallen is het een goede keuze om te gaan voor een materiaal dat lang meegaat en wel tegen een stootje kan. Ons advies? Ga voor een tegelvloer! Die voldoet aan alle bovengenoemde kenmerken. Tevens kunt u met tegels alle kanten op wat betreft uw stijl.

Soorten tegelvloeren

Als we zeggen alle stijlen, dan bedoelen we ook letterlijk alle stijlen. Tegels zijn tegenwoordig namelijk in veel verschijningsvormen te koop. Of u nu een moderne betonlook wilt uitstralen, een landelijke houten vloer voor ogen hebt of juist een klassieke marmeren vloer wilt creëeren. Met tegels krijgt u het allemaal voor elkaar. Daarbij zijn tegels ontzettend sterk. U heeft dus jaren plezier van uw keuze. De meeste tegels zijn ook te gebruiken voor uw wanden, zo creëert u een geweldig stijlvol geheel dat jarenlang meegaat.

Kies een erkende leverancier

Een laatste belangrijk aandachtspunt is de leverancier van uw tegelvloer. Zoveel soorten vloeren, zoveel aanbieders. Dit betekent niet dat al deze leveranciers ook goede kwaliteit leveren. Een aanrader op het gebied van tegelvloeren is Regge tegels. Deze tegelspecialist levert vloeren van de beste producenten en er werken gespecialiseerde medewerkers die u graag voorzien van extra informatie en passend advies. Neem gerust telefonisch of per mail contact op, de medewerkers staan u namelijk graag te woord.

https://www.regge-tegels.nl/