Straaltjezon
Image default
Woningen

Op zoek naar een spiegelplaat?

U bent op zoek naar een spiegel op maat? Dan heeft u de keuze uit een groot aantal mogelijkheden. De soorten en maten spiegels zijn namelijk zeer uiteenlopend en de keuzemogelijkheden groeien. Om tussen al die soorten spiegels toch de juiste keuze te maken is het aan te raden om specialisten in te schakelen. Eerst vertellen wij graag waaruit een spiegel is opgebouwd en wat de mogelijkheden zijn.

De onderdelen van een spiegel

Een spiegel ziet er erg eenvoudig uit, toch bestaat hij uit maar liefst drie onderdelen. De buitenste laag van de spiegel is van glas. Achter deze glasplaat zit een reflecterende metaal laag, dit is de laag waarin u zichzelf ziet wanneer u in de spiegel kijkt. Deze reflecterende laag wordt beschermd door een afdeklaag. Deze laag bestaat uit zwarte lak, op die manier kijkt u niet door de spiegel heen. Alle spiegels bestaan uit deze onderdelen, toch zijn ze er in verschillende uitvoeringen. Zo wordt de zilveren uitvoering als de standaard gezien, maar ook zijn er spiegels in brons tinten, grijstinten of met rosé afwerking mogelijk. Nadat u de soort spiegel en de afmetingen hebt doorgegeven kunt u extra’s zoals een montageset toevoegen. Het fijne aan het bestellen bij één leverancier is dat u zeker weet dat de producten goed op elkaar aansluiten.

Schakel spiegelspecialisten in

Hoewel u nu weet waaruit een spiegel bestaat en globaal de mogelijkheden wat betreft de kleuren hebt gezien, is het logisch dat u graag specialistische hulp inschakelt. Wilt u dus een spiegel op maat bestellen en weet u niet precies wat u wilt bestellen? Vraag het dan gerust aan de experts, bijvoorbeeld die van Galsgigant. Zij helpen u graag verder.

https://www.glasgigant.nl/