Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Online marketing bureau in Hengelo

Wil je met je website bovenaan bij Google komen te staan wanneer men op zoek is naar jouw product of dienst? Dit kunnen wij als voor je regelen. Internet marketing is belangrijk voor je bedrijf. Eerder adverteerde bedrijven veel in kranten en andere niet digitale media, tegenwoordig adverteren ze in Google en andere zoekmachines. Maak een afspraak met onze SEA specialist om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Meer dan 97% van de Nederlandse internetters gebruikt Google als zoekmachine. Is jouw website al vindbaar in Google? Een online marketing bureau in Hengelo kan je daarbij helpen, besteed daarom je SEO uit.

Online marketing bureau Hengelo helpt om jouw website hoog in Google te krijgen. Wat betekent dat voor jouw bedrijf?

Waardevolle, relevante en consistente content

Content is één van de belangrijkste middelen op je website. Al is je website technisch nog zo goed, zijn je functionaliteiten nog zo snel en is je SEO campagne nog zo succesvol; zonder goede en relevante content kom je er niet. Uiteindelijk is jouw content het gereedschap dat je moet gebruiken om je bezoekers aan te zetten tot de door jou gewenste actie. 

De opkomst van contentmarketing heeft enorme effecten gehad op organisaties. De term wordt over het algemeen beschreven als een marketingtechniek waarbij waardevolle, relevante en consistente content wordt gecreëerd en gedistribueerd, met als doel een vooraf bepaald publiek te bereiken en aan te zetten tot de gewenste actie. In het huidige ‘online’ tijdperk kun je je als bedrijf onderscheiden met content. Je zet het in voor branding en om meer klanten aan te trekken én te behouden.

Met goede contentmarketing creëer je ‘fans’ van je bedrijf. Met contentmarketing bereik je onder meer de volgende resultaten:

  • Je bezoekers lezen meer artikelen en blijven langer op je website;
  • Je hebt meer terugkerende bezoekers dankzij de binding tussen klanten en je bedrijf;
  • De doelgroep ziet je als een specialist /autoriteit;
  • Je krijgt een betere positie in Google, de zoekmachine vindt kwaliteit van content namelijk steeds belangrijker.

Door contentmarketing te combineren met zoekmachinemarketing haal je het optimale uit jouw website. Bij Best4u kun je terecht voor advies van een SEO specialist die jou helpt bij het bereiken van je publiek.

Een online marketing bureau in Hengelo zorgt voor meer bezoekers en klanten

Online marketing bureau Hengelo helpt om jouw website hoog in Google te krijgen. Daarnaast heeft internet marketing meer voordelen:

  • Naamsbekendheid vergroten
  • Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op klanten
  • Door de website klantgericht in te delen nemen bezoekers eerder contact op

Inmiddels hebben we meer dan 400 projecten in ons portfolio die we hebben voorzien van een succesvolle internet marketing strategie. Ja, ik wil een online marketing bureau in Hengelo! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf? Vraag dan een gratis offerte aan waarin we je de mogelijkheden voor jouw bedrijf laten zien.

Best4u Internet Marketing B.V.
Stationsplein 37a
7201 MH Zutphen
Nederland

https://www.best4u-internetmarketing.nl/