Straaltjezon
Image default
Bedrijven

3 handige kampeertips!

Wanneer je gaat kamperen is niet alles meer zo vanzelfsprekend als wanneer je gewoon thuis leeft. Kamperen kan je zelfs in extreme situaties brengen. In deze blog volgen 3 handige tips om deze situaties te vermeiden.

Off the grid kamperen

Sommige kampeerders onder ons houden ervan om het dagelijks leven van tijd tot tijd te strippen van alle technologische snufjes en uitvindingen die ons leven een stuk makkelijker hebben gemaakt. Wij zogeheten ‘off the grid kampeerders’ zoeken de meest extreme situaties op. Zo zijn we vaak volledig afgesloten van water, gas en licht en zullen we zelf moeten zorgen voor vanzelfsprekende dingen zoals schoon (drink)water, warmte en licht. Het is dus belangrijk om goed te weten hoe je jezelf ten alle tijden kunt voorzien met deze factoren om letterlijk en figuurlijk te overleven.

Een gelimiteerde opslagcapaciteit

Wanneer je besluit om te kamperen is het van belang dat je alleen de spullen meeneemt die essentieel zijn voor je overnachtingen buiten de deur. Je kunt immers niet je hele inboedel meenemen en ergens in een bos neerzetten. Wanneer je op reis gaat beschik je niet over oneindig veel laadruimte. Wanneer je toch van plan bent om meer spullen mee te nemen dan je kunt dragen, kun je misschien een 8 persoons auto huren. Een 8 persoons auto huren betekent veel meer ruimte en meer bagage. Ook zijn dakdragers een handige tool om meer opslagcapaciteit te creëren.

Op wielen reizen

Ben je van plan om op reis te gaan met een camper, caravan, auto of een combinatie ervan? Zorg er dan voor dat je voertuig technisch en motorisch in orde is. Check van tevoren dingen zoals het oliepeil of de bandenspanning. Zorg dat je goed voorbereid bent op situaties ontremd het welzijn van je voertuig. Neem bijvoorbeeld altijd een reserveband mee. Het laatste dat je wil is dat je ergens vast komt te staan in niemandland zonder enig contact met de bewoonde wereld.

 

https://autoverhuurdemulder.nl/8-persoons-bus-huren-regio-limburg/