Straaltjezon
Image default
Sport

StimaWELL legt de vele voordelen van EMS training uit

Wat is EMS training en hoe kan deze training jou helpen om op een makkelijke manier fit te worden, gewicht te verliezen of een betere stofwisseling te krijgen? Wij, StimaWELL, verhuren de beste en nieuwste EMS apparaten voor EMS training en zullen hier uitleggen wat de vele voordelen van EMS training zijn.

EMS staat voor elektrische spierstimulatie, soms wordt EMS ook wel elektromyostimulatie genoemd. Het is een trainingsprogramma waarbij de spieren gestimuleerd worden door middel van elektroden die een elektrisch signaal afgeven aan de spieren. De elektroden zijn verwerkt in een speciaal trainingspak, het stimulatiepak. Het stimulatiepak van StimaWELL is voorzien van 12 elektrodeparen, zodat alle spiergroepen tegelijkertijd tijdens een training aangesproken kunnen worden. Hoe meer elektrodeparen, des te effectiever de training. De elektroden in het pak worden verbonden met een extern trainingsapparaat, de EMS trainer (of EMS apparaat). Op het apparaat kies je uit één van de 70 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s, elk met een duur van 20 minuten. Na de training kan je nog kiezen voor een ontspannend massage programma, om je spieren heerlijk te laten ontspannen en bijkomen.

Is het gevaarlijk om te trainen met EMS?

Nee, dat is het zeker niet. Al meer dan 30 jaar zijn wij experts op het gebied van trainen met elektrische spierstimulatie. Onze apparaten zijn veilig en goedgekeurd. Ook krijg je persoonlijke hulp van onze instructeurs, waardoor overbelasting of het uitvoeren van een voor jou ongeschikte training wordt voorkomen. Daarnaast is het voor onze spieren heel normaal om gestimuleerd te worden met kleine elektrische signalen. Dit gebeurt namelijk de hele dag. Onze hersenen geven namelijk via het zenuwstelsel elektrische impulsen door bij iedere beweging die wij maken.  

Vragen?

Wil jij meer weten over de EMS training resultaten van anderen, zodat je kan zien wat je allemaal kunt bereiken met EMS training? Wil je na het lezen van dit artikel toch nog wat meer te weten komen over EMS? Of wil je graag een EMS trainer met toebehoren huren en ben je benieuwd naar de huurprijzen en huurperiodes? Al jouw vragen worden beantwoord op onze website, stimawell.com/nl. Wil je ons liever via de telefoon spreken? Bel dan naar 033-303 77 68.

 

 

https://www.stimawell.com/nl-nl