Straaltjezon
Image default
Sport

Maak een afspraak bij de racefiets specialist of fiets zo binnen

Bezoekt u de winkel van Konijn Cycling Centre? Dan bent u aan huis bij een expert die echt alles weet over racefietsen. Deze winkel is de racefiets specialist in Noord-Holland. Zij helpen u met alles, van het uitkiezen van de beste fiets en uitrusting tot het op de millimeter nauwkeurig afstellen van uw rijwiel. De medewerkers van dit bedrijf zijn u graag van dienst in de winkel te Hoorn tijdens de openingstijden van dinsdag tot zaterdag. Komen deze tijden u niet uit? Dan kunt u bij hen voor het kopen van uw racefiets ook terecht op afspraak na sluitingstijd. Dit is slechts een van de vele diensten die zij graag verlenen voor klanten die net als ons gepassioneerd zijn door fietsen. Kom snel uw nieuwe racefiets kopen bij Konijn Cycling Centre!

De beste service vindt u bij de racefiets specialist

Heeft u een kostbare racefiets die wel wat onderhoud kan gebruiken, Bent u daarom op zoek naar een echte racefiets specialist waarbij uw rijwiel in goede handen is? Kom dan naar Konijn Cycling Centre. Zij zijn de racefiets specialist in Noord-Holland met uitgebreide kennis en ervaring met deze fietsen. Bij deze winkel kunt u terecht voor een kleine servicebeurt voor een controle op slijtage en een herafstelling van uw fiets. Dit kunt u best jaarlijks laten uitvoeren. Echter bieden zij ook grote servicebeurten waarbij uw fiets helemaal uit elkaar wordt gehaald, gecontroleerd en gesmeerd. Ze vervangen bovendien nooit onderdelen zonder dit eerst met u te bespreken. Werd de fiets in deze winkel verkocht? Dan krijgt u korting. Echter kunt u met elke racefiets terecht bij Konijn Cycling Centre voor een uitstekende service.

Groot assortiment accessoires en benodigdheden bij de racefiets specialist

Konijn Cycling Centre is de specialist op het gebied van de racefiets. Hier kunt u dan ook terecht voor professioneel advies en hulp bij het uitkiezen en afstellen van uw racefiets. Echter hebben zij ook een uitgebreid aanbod gespecialiseerde accessoires en uitrustingen voor elk type fietser. Al wat u nodig heeft voor het uitvoeren van uw activiteit, vindt u in deze winkel. Dit aanbod bevat simpele zaken zoals fietspompen en verlichting, maar ook gespecialiseerde fietscomputers en fietskoffers en nog veel meer. U kunt bij hen ook terecht voor gespecialiseerde fietskleding van verscheidene merken voor mannen, vrouwen en kinderen. U hoeft het maar te bedenken of u kunt het krijgen bij Konijn Cycling Centre.

Gerelateerde artikelen

Hoe vind je de tofste sneakers voor kinderen?

je kan al een massage boeken voor 47 euro bij Yules Masseert

Alles voor het kickboksen zoals kickbox handschoenen vindt u hier