Straaltjezon
Image default
Sport

je kan al een massage boeken voor 47 euro bij Yules Masseert

Een massage kan je zo boeken als je weet waar je naartoe moet. Sommige massagesalons zijn erg prijzig, maar Yules Masseert heeft eerlijke en goede prijzen! De prijzen lopen op in minuten en het maakt niet uit welke massage je boekt, iedere prijs is daarvan hetzelfde. Hoe langer je de massage wenst, hoe duurder de prijs wordt. Yules Masseert is in Rotterdam en heeft meerdere gespecialiseerde en gecertificeerde masseurs aanwezig waar je terecht kan voor een heerlijke massage! 

Deep tissue massage

Er zijn verschillende massages die je kan kiezen, een daarvan is de deep tissue massage. Deze massage wordt gegeven bij mensen die last hebben van vastzittende knopen in de spieren. Het kan ook zo zijn dat er een zenuw knel zit, deze moet dan goed los gemasseerd worden en dat gebeurt door heel diep in de spieren en wervelkolommen te masseren. 

Chronische pijn massage

De chronische pijn massage wordt gegeven bij mensen die een blessure hebben opgelopen of door mensen die aan het revalideren zijn van een medische ingreep. Ook is de massage bedoeld voor mensen met een chronische pijn ziekte. Door de speciale technieken stroomt er meer bloed naar de pijn en zul je minder pijn ervaren na de massage en de plek geneest ook sneller. 

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage wordt echt gegeven aan mensen die echt eens goed willen ontspannen. Ze hebben veel stress in hun leven of op het werk en kunnen daardoor minder goed ontspannen. Door de massage stroomt er meer energie door het lichaam waardoor je erna weer opgeladen bent! 

De massages beginnen bij 47 euro deze duurt 45 minuten. 60 minuten kost 57 euro, 90 minuten kost 85 euro en 120 minuten kost 104 euro. Je kan iedere massage boeken en de prijzen zijn hetzelfde. Kijk voor beschikbaarheid of het maken van een afspraak op de website!