Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Voordelen van een bed and breakfast

Als je op vakantie gaat of een paar dagen weg, heb je veel verschillende mogelijkheden voor een overnachting. Zo kun je genieten van de meest luxe hotels, maar ook kiezen voor een bed and breakfast. Deze bed and breakfast is gevestigd in een woning, waardoor je veel van het huiselijke meekrijgt. Zo slaap je in een van de bedden in de beschikbare kamers en staat er iedere ochtend een ontbijt voor je klaar. Dit ontbijt kan volledig aangepast zijn aan de streek waarin je verblijft. Hierdoor weet je ook direct meer over de plek waar je bent.

 

De vrijheid voor uitstapjes

Bij een bed and breakfast heb je echter meer voordelen dan alleen een bed en ontbijt. Je hebt hier namelijk ook veel vrijheden. Net als bij een hotel kun je komen en gaan. Doordat deze slaapplaatsen vaak centraal gelegen zijn, kun je altijd gaan kijken bij een van de bezienswaardigheden. Daarbij krijg je vaak een sleutel van de woning mee, zodat je geen tijden af hoeft te spreken om de deur weer geopend te krijgen. Je kunt daarbij zelfs meer vrijheden krijgen, doordat je ook niet gebonden bent aan regels die normaal gesproken in een hotel gelden.

 

Een persoonlijker bezoek met B&B’s

Met een bed and breakfast krijg je ook niet het gevoel dat je een nummertje bent. In een hotel slapen vaak veel gasten, die allemaal op hun wenken bediend moeten worden. Bij een B&B ben je vaak de enige gast, waardoor je ook meer tijd hebt om gesprekken te voeren en informatie te krijgen. Zo leer je iemand ook persoonlijker kennen en kun je ook bekijken of je jouw ontbijt vroeger of later wilt krijgen. Alles is mogelijk en je gaat een goede tijd tegemoet als je hier jouw slaapplek bemachtigt.

Op Bedandbreakfastlastminute.nl kun je rechtstreeks boeken bij de B&B waar je wilt overnachten. Dit is de goedkoopste manier om jouw Bed and Breakfast te boeken en te betalen omdat er geen boekingskosten worden berekend.