Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Keukentrends

In 2021 en 2022 zijn er veel trends ontwikkelt in de keukenbranche. In deze branche staat perfectie centraal. Tijdens de coronapandemie zijn veel mensen thuis moeten blijven, waardoor het opeens belangrijk werd dat je huis er mooi uit moest zien. Hierdoor zijn er erg veel interieur trends ontstaan.

 

Wat is belangrijk?

Er zijn verschillende tips en tricks die je kunnen helpen met het maken van de perfecte keuken. De eerste tip is dat het belangrijk is dat je de keuken als leefwereld en als thuiskantoor kan gebruiken. Het is dus belangrijk dat er een versmelting ontstaat tussen de keuken en de woonkamer. De tweede trend is het gebruik maken van natuurlijke materialen. De natuurlijke materialen en een gedempt aards kleurenpalet zie je absoluut terug in de interieurtrends van de afgelopen jaren. Denk hierbij aan aardkleuren, marmer en beige kleuren. Deze materialen kunnen snel vies worden, je bent al snel een marmeren vloer aan het schoonmaken. Maar een marmeren vloer schoonmaken is het zeker waard!

 

Nederlanders koken meer en vaker thuis. Het uitgebreid koken en genieten gaat gepaard met de aanschaf van meer keukenapparatuur en dus groeit de behoefte naar meer opbergruimte! Pocketdeuren zijn hier perfect voor, dit zijn deuren die gemaakt zijn voor bepaalde producten zoals schoenen en pannen. Ook zijn schuifdeuren heel erg handig, dit zorgt er namelijk voor dat de kastdeuren veel minder ruimte in gebruik hoeven te namen.

 

Creëer rust in je huis

Omdat de werkdruk op verschillende plaatsen steeds hoger wordt, is het belangrijk dat je rust creëert in huis. Dit kan je creëren door het gebruik te maken doorlopende lijnen en symmetrie. Dit kan verticaal maar ook horizontaal. Niet te veel poespas gaan gebruiken, dan zorg je voor een heel rustgevende ruimte in je huis. Hier hebben heel erg veel mensen tegenwoordig behoefte aan!

https://omnimar.nl/blog/post/marmeren-vloer-schoonmaken 

Gerelateerde artikelen

Ga voor een totaalpakket in licht en geluid

De nieuwste rage: suppen!

Riool ontstoppen Arnhem kan ervoor zorgen dat alles weer goed wegloopt