Straaltjezon
Image default
Zorg

Houd meer tijd over voor de zorg van je cliënten, met de patiëntendossier software van Edevop

Ben je een zorgverlener? Dan komt de beste zorg verlenen aan je cliënten op de eerste plaats. Daarnaast dien je ook je administratie op orde te houden. Misschien niet iets wat je het liefste doet, maar wel noodzakelijk is. Om je hierin te ondersteunen is er een handig, veilig en voordelige elektronische patientendossier software van Edevop. Werk je als fysiotherapeut? Dan is de epd software fysiotherapie van Edevop geschikt om te gebruiken. Daarnaast kan deze software ook gebruikt worden door ergotherapeuten, logopedisten en oefentherapeuten. Voor deze beroepen is een passend EPD formulier gemaakt dat voldoet aan de richtlijn van jouw discipline. Dit softwarepakket bevat alle benodigde functionaliteiten om je administratie goed te kunnen regelen. Daarnaast betaal je voor Edevop online niet teveel. Al voor € 36,- per maand kun je gebruik maken van alle mogelijkheden.

Alle basis functionaliteiten in één softwarepakket

In dit softwarepakket vind je naast een handig EPD formulier, een overzichtelijke agenda, declaratie- en facturatie mogelijkheden, patiënt ervaring meten met QDNA/Mediquest/Qualiview en Zorgmail om veilig e-mails te verzenden.

Bescherming van gegevens

Als zorgverlener weet je dat je secuur met cliëntgegevens om moet gaan. Daarom is er bij de ontwikkeling van Edevop software aandacht besteed aan veiligheid. Om die reden is het platform gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Ze zijn daarnaast continue bezig met het beschermen van gegevens door het maken van interne audits en ieder jaar wordt door een externe auditor de werking van het kwaliteitssysteem gecontroleerd. Al je bestanden worden veilig opgeslagen in de cloud.

Inloggen waar en wanneer je maar wil

Wanneer je administratie wil uitvoeren is het handig om dat op ieder moment en op elke locatie te kunnen doen. Dit is mogelijk met Edevop online. Omdat je werkt vanuit een website kun je altijd en overal inloggen. Daarbij is het dus niet nodig om software te installeren. Waardoor je vlot, eenvoudig met Edevop online kunt werken.

https://www.edevop.nl/