Straaltjezon
Image default
Zorg

Een eigen praktijk starten als therapeut?

Een eigen praktijk starten als therapeut?

Wil jij graag je eigen praktijk starten als therapeut, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Veel psychologen, therapeuten en coaches die een praktijk starten weten niet goed waar zij moeten beginnen. Dat is normaal, want het is een heel nieuw proces waar je in stapt. Het is natuurlijk spannend om door te gaan als zelfstandig ondernemer. In dit artikel geven we je meer informatie waar je op moet letten bij het starten van een eigen praktijk. Met deze extra informatie geven wij jou graag een duwtje in de goede richting.

Een eigen praktijk starten als therapeut

Er zijn een aantal belangrijke regelgevingen waar jij rekening mee moet houden, zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het opvragen van een Verklaring Arbeidsrelatie, een Verklaring Omtrent Gedrag en het verzekeren van jezelf met een aansprakelijkheidsverzekering of rechtsbijstand.  Daarnaast is het belangrijk om een bedrijfsplan te schrijven om duidelijk te formuleren waar jij voor staat en wat jij wilt gaan doen met jouw praktijk. Wil jij jezelf richten op EMDR therapie, hypnotherapie of toch iets anders? Denk goed na waar jouw krachten en specialiteiten liggen en met welke vorm jij jouw cliënten het beste kan helpen.

Online vindbaarheid na een eigen praktijk starten als therapeut

Je hebt een goed businessplan geschreven en jezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het businessplan heb jij opgeschreven hoe jij jezelf beter online vindbaar wilt maken. Het is goed om jezelf beter vindbaar te maken op het internet. Dit kan worden gedaan op het platform van De Juiste Therapeut. De Juiste Therapeut is een platform waar cliënten en therapeuten elkaar kunnen vinden. De cliënten kunnen direct een boeking plaatsen op het profiel van een therapeut. Op het platform vind een cliënt snel en eenvoudig waar hij of zij naar op zoek was in een aantal simpele stappen. Cliënten kunnen kosteloos op zoek naar De Juiste Therapeut. Therapeuten kunnen beter zichtbaar en vindbaar worden op het web door een profiel aan te maken op ons platform.

Een profiel op De Juiste Therapeut

Een profiel aanmaken op de Juiste Therapeut kan kosteloos aangemaakt worden. Met een Gratis profiel kun jij direct boekingen ontvangen en kunnen cliënten eenvoudig in contact met jou komen. Wil jij je graag onderscheiden op het platform? Dan heeft De Juiste Therapeut een Plus of Compleet pakket te bieden.

Bij een Plus pakket krijg jij een premium profiel, advertentieruimte, een website vermelding, extra informatie op je profielpagina en nog veel meer extra’s. Hierdoor ben jij nog beter zichtbaar tussen alle therapeuten, waardoor aanvragen van cliënten sneller binnen komen. Een Plus pakket is al mogelijk vanaf €9,90 per maand!

Ben je net begonnen en heb je nog niet nagedacht over een eigen website? Wij wel! Bij De Juiste Therapeut kun jij met een Compleet pakket direct een website laten maken voor jouw praktijk. Daarnaast krijg jij extra hulp met zoekmachine optimalisatie en Google AdWords om jouw praktijk nog beter vindbaar te maken.

Benieuwd naar de pakketten? Klik hier! Heb je nog een vraag over het platform of over het starten van jouw nieuwe praktijk? Neem contact met ons op!

https://dejuistetherapeut.nl/