Straaltjezon
Image default
Zorg

Gebruiksvriendelijke EPD software

Speciaal voor Nederlandse zorgmedewerkers is er het administreerpakket Incura inclusief EPD fysiotherapie en logopedie. Ben jij psycholoog of ergotherapeut? We kunnen het personeelsadministratie- en urenregistratieprogramma Incura van harte aanbevelen. Je werkt online in één omgeving. Dit betekent dat je vanaf alle mogelijke plekken kunt inloggen en altijd belangrijke gegevens zoals het elektronisch clientendossier bij de hand hebt. Software als deze maakt de administratieve werkzaamheden niet alleen makkelijker, maar ook een stuk leuker!

Functionaliteiten van Incura

  • Elektronisch Patientendossier (EPD) voor alle medische patiëntengegevens. 
  • Veelzijdige agenda met een duidelijk overzicht van al je afspraken.
  • Facturen opstellen en versturen via de verzekeraar of aan de patiënt.
  • Voor je patiënten is er een beveiligde patiëntenportaal. Hier kunnen je patiënten vragenlijsten invullen of oefeningen vinden.
  • Incura Pro app. Met deze app heb je 24 uur per dag toegang tot je dossiers en agenda. Om je patiëntengegevens bij te werken, metingen te bekijken en afspraken in te plannen.
  • Meetinstrumenten. Er zijn meer dan 1000 vragenlijsten die je kunt gebruiken.

Betrouwbare software

De patiëntengegevens zijn bij Incura veilig. Hier zijn de mensen achter Incura continu mee bezig. Incura voldoet aan de ISO 27001 én NEN 7510 normering. Daarom kun je erop rekenen dat je gegevens veilig door Incura worden beheerd. Incura draait op Vital Health, een veilig platform van Philips.

Het doel van Incura

Het doel achter Incura is om de zorg in Nederland te verbeteren. Door een gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen die therapeuten ontlast. Waardoor zorgverleners minder tijd kwijt zijn aan administratie en meer tijd overhouden voor hun patiënten.

Overstappen naar Incura

Gebruik je momenteel een softwarepakket en wil je overstappen naar Incura? Overstappen kan redelijk snel geregeld worden. Je kunt vanuit de meeste gangbare softwareprogramma’s overstappen naar Incura. De mensen van Incura trachten hierbij om zoveel mogelijk informatie over te zetten. Dit zal altijd in overleg met jou en de overstapconsulent gebeuren. Wil je meer weten? Vul het contactformulier in of bel naar 088 – 946 22 33.

https://www.incura.nl/