Straaltjezon
Image default
Zorg

Overstappen zorgverzekering 2021

Denkt u erover om voor volgend jaar een andere zorgverzekering af te sluiten? Dan heeft u veel opties. U kunt bij uw huidige zorgverzekeraar wellicht kiezen voor een andere aanvullende verzekering. Maar u kunt ook helemaal overstappen van zorgverzekering in 2021. In dat geval kunt u een zorgverzekeraar kiezen die beter voldoet aan uw wensen. Niet alle zorgverzekeraars bieden voldoende aanvullende verzekeringen. De kans dat een zorgverzekering echt bij u past, wordt dan kleiner. Bij Salland bieden we wel genoeg opties waar u uit kunt kiezen. Met vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen kunt u altijd de verzekering vinden die aansluit op uw situatie.

Zorgverzekeraar in de regio Salland

Wilt u een zorgverzekeraar die oog heeft voor haar klanten en voor de zorg in de omgeving? Dan is een regionale zorgverzekeraar iets voor u. Bij Salland richten we ons, zoals de naam al zegt, onder andere op de regio Salland. Als u woont in Gelderland of Overijssel, dan kunt u bij ons een zorgverzekering afsluiten. Een regionale zorgverzekeraar heeft als voordeel dat de focus ligt op een kleiner gebied. Hierdoor kunnen we meer rekening houden met onze verzekerden. Daarbij kunnen we ons inzetten voor de zorg in de regio, zodat de kwaliteit bewaakt wordt. Dit doen we onder andere door te investeren in initiatieven rondom zorg.

Zorgpolis 2021

Bij Salland kunt u rekenen op kwaliteit, zonder dat u hiervoor een onnodig hoge premie betaalt. Wij houden deze altijd scherp, zodat goede zorg voor iedereen betaalbaar blijft. Salland is dan ook niet gericht op het maken van winst, maar op de gezondheid van haar verzekerden. Meer informatie over onze basisverzekering en diverse aanvullende verzekeringen kunt u vinden op onze website. Hier kunt u ook eenvoudig berekenen wat u volgend jaar gaat betalen voor een zorgverzekering van Salland. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

 

https://www.salland.nl