Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Plaatsen van een schutting

Bij Vergelijk Hoveniers kunt u hoveniers vergelijken voor alle klussen in uw tuin, zo ook voor schutting plaatsen. Het plaatsen van een schutting lijkt eenvoudig maar is vaak toch lastiger dan het lijkt. Belangrijk is namelijk dat de schutting stevig vast komt te staan in de grond. Een vakkundige hovenier heeft hier alle ervaring mee en weet precies hoe hij te werk moet gaan. Op Vergelijkhoveniers.nl kunt u laten weten dat u een schutting wilt laten plaatsen. Binnen 24 uur ontvangt u offertes van verschillende hoveniers bij u in de buurt. U kunt vervolgens zelf de offertes vergelijken op basis van de prijzen, specialismes en ervaringen van klanten. Het aanvragen, vergelijken en kiezen van offertes is geheel vrijblijvend.  

Kies welke schutting u wilt

Als u de hovenier heeft uitgekozen kan de schutting geplaatst worden. Uiteraard is het belangrijk dat u eerst weet welk type schutting u wilt en wat de afmetingen zijn. Er zijn veel verschillende typen schuttingen van verschillende materialen te koop, zoals:

  • Aluminium
  • Bamboe
  • Kunststof
  • Steen gemetseld
  • Hout
  • Beton

Ook is er verschil in prijs en kwaliteit. Heeft u uw schutting gekozen dan kunt u berekenen hoeveel schuttingdelen u nodig heeft. Tel ook de afmeting van de palen erbij op. Goed om te weten, u heeft altijd 1 paal meer nodig dan het aantal schuttingdelen. U kunt de schutting zelf aanschaffen. De hovenier zal al het verdere materiaal en gereedschap dat nodig is voor het plaatsen van de schutting zelf meenemen.

Berk laten snoeien

Heeft u een berk in uw tuin en wilt u de berk snoeien? Het snoeien van een berk is een lastige klus. Bedenk daarom goed of u zelf wilt snoeien of dat u het uitbesteed aan een hovenier. Bent u op zoek naar een hovenier die weet hoe een berk gesnoeid moet worden? Vraag via Vergelijkhoveniers.nl vrijblijvend offertes aan. Een berk is een snelgroeiende boom en moet dus met enige regelmaat gesnoeid worden. Het is een kwetsbare boom en kan makkelijk beschadigd raken als er niet juist gesnoeid wordt. Bij een hovenier is uw berk in goede handen!

http://www.vergelijkhoveniers.nl/