Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Gaat u binnenkort verhuizen of verbouwen en bent u daarom op zoek naar een nieuwe keuken? Bij Keukencentrum de Vries zit u helemaal goed wanneer u een nieuwe keuken wilt kopen geheel op maat. Vertel wat u graag wenst en er wordt speciaal voor u een keuken op maat gemaakt.

Mogelijkheden keuken op maat

Smaken verschillen en daarom vindt u bij Keukencentrum de Vries heel veel verschillende keukens. Van landelijk tot aan klassiek naar modern: het is allemaal mogelijk. Aangezien elke woning anders is qua indeling en grootte, kunt u gewoon aangeven wat de afmetingen zijn hoe u de keuken wenst. Zo kunnen de specialisten van Keukencentrum de Vries een keuken op maat maken.

Voordelen van Keukencentrum de Vries

Tegenwoordig kunt u bij diverse partijen terecht voor het kopen van een nieuwe kopen. Wij raden u aan om dit te doen bij Keukencentrum de Vries. Het aanschaffen van een keuken bij deze partij heeft diverse voordelen. Allereerst kunt u bij deze partij profiteren van de laagsteprijsgarantie en hoeft u geen rekening te houden met het doen van een aanbetaling. Daarnaast ontvangt u altijd een gratis 3D ontwerp zodat u precies weet wat u kunt verwachten van het ontwerp. Daarnaast geldt dat Keukencentrum de Vries altijd de afspraken nakomt, zodat u op deze partij kunt bouwen.

Showroom

Als u goed van te voren wilt weten wat er allemaal mogelijk is, dan kan het een goed idee zijn om een kijkje te nemen in onze showroom in Genemuiden. Hier kunt u inspiratie opdoen zodat u goed voor ogen heeft wat er allemaal mogelijk is bij het laten ontwerpen van een keuken op maat.

Van ontwerp tot oplevering

Bij Keukencentrum de Vries kunt u naast het kopen van een keuken op maat ook terecht voor de montage van de keuken. De vakmensen helpen u hier graag bij. Zij nemen al uw zorgen uit handen en regelen dat de keuken helemaal volgens uw wens wordt opgeleverd en gemonteerd.

https://www.keukencentrumdevries.nl/