Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Kies voor de milieuvriendelijke pelletkachel

Heeft u duurzaamheid en het milieu ook hoog in het vaandel staan? Bent u om die reden de mogelijkheden omtrent een milieuvriendelijke kachel aan het verkennen? Maak kennis met Bacor Houtkachels. Wij bieden duurzame kachels, zoals pelletkachels aan. Deze kachels verwarmen ruimtes in woningen en kantoren door middel van de verbranding van pelletkorrels, ofwel houten snippers. Dat zorgt voor een schone verbranding en een gelijkmatige verwarming. Een geautomatiseerd systeem doseert het aantal pellets naar behoeve. Software zorgt ervoor dat de kachel de ruimte op een gewenste (door u ingestelde) temperatuur houdt. Zodra deze temperatuur bereikt is houdt de kachel automatisch op met verwarmen.

De voordelen van Bacor Houtkachels

Via de webshop of showroom van Bacor Houtkachels kunt u uw keuze maken uit een breed aanbod aan pelletkachels, houtkachels, rookkanalen en installaties. Door uw bestelling bij ons te plaatsen geniet u van diverse voordelen. Wij geven u een overzicht daarvan:

  • De goedkoopste van Nederland
  • Een team van monteurs dat bij u de installatie komt verzorgen
  • Deskundig advies
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Levering overal in Nederland
  • Geen verzendkosten bij orderwaardes van hoger dan € 1000,-

U krijgt subsidie op uw aankoop

In het kader van milieuvriendelijkheid heeft de regering besloten om subsidie te geven aan mensen die pelletkachels kopen. Dit hoogte van dit bedrag varieert, onder meer afhankelijk van het type kachel dat u koopt, het kW vermogen van de kachel en de totale aankoopprijs. Met de subsidie hoopt de overheid de aankoop van milieuvriendelijke en duurzame kachels te stimuleren. Neem gerust contact met ons op als u benieuwd bent naar de voorwaarden.

Bekijk de pelletkachels in onze showroom

Bacor Houtkachels beschikt over een showroom waar u de kachels werkend kunt zien. Tevens kunnen onze deskundige medewerkers u dan adviseren over de verschillende mogelijkheden. Kom gerust langs, of neem eerst contact op voor meer informatie. U kunt ons bellen via 06 52 310 174.

https://www.bacorhoutkachels.nl/