Straaltjezon
Image default
Vakantie

Camping Le Parage in Noordwijk aan zee

Midden in de natuur van bossen, duinen en zee ligt camping Le Parage. Deze prachtige, kleinschalige camping in Noordwijk aan zee is een absolute aanrader. U kunt hier heerlijk tot rust komen. De camping beschikt over zo’n 20 plaatsen die ruim opgezet zijn. Op de plaatsen ligt groen gras en elke plaats is voorzien van een elektra-aansluiting van 6 ampère. Op de gezamenlijke velden zijn watertappunten. De sanitaire voorzieningen zijn erg goed. De camping beschikt over warme douches, een wasserette en een babyroom. Er is een kantine met daarbij een bar met televisie. De sportievelingen onder ons kunnen zich vermaken op het sportveld. Ook aan de kinderen is gedacht, op de camping zelf is een leuke kinderspeeltuin en op loopafstand van de camping zit een gezellig pannenkoekenhuis. En tegen betaling kunt u naar hartenlust internetten via ons wifi netwerk.

Een prachtige omgeving

De omgeving van camping Le Parage is ontzettend mooi en er is ruime keuze tussen verschillende natuurgebieden. Op maar een kilometer afstand van de camping ligt het Oosterduinse meer, ook wel het Como meer genoemd. Bij dit meer in Noordwijkerhout kunt u zwemmen, vissen, surfen en zonnen. In Noordwijk, op 2,5 kilometer afstand van de camping, ligt Langevelderslag. Op dit brede strand kunt u genieten van de zon, een hapje eten, heerlijk wandelen en de kinderen kunnen zich vermaken met de zee en het zand. Bent u een wandelaar en houdt u van de natuur? Dan is het zeker de moeite waard om naar de Amsterdamse waterleidingduinen bij Vogelenzang te gaan. Hier mag u van de paden en wegen af en kunt u dus echt de natuur in. Ook het Hollands Duin, gelegen tussen Wassenaar en Noordwijk, is een prachtig duin om heen te gaan. Dit gebied wordt afgewisseld door bossen, open vlakten en duinvalleien.

Vakantiehuizen en bungalows

Wilt u tijdens uw vakantie lekker in een huisje zitten en bent u op zoek naar een vakantiehuis bij Noordwijkerhout? Bungalowpark Sollasi heeft ruime vakantiehuizen. Ons bungalowpark beschikt over 4 persoons en 6 persoons huizen. De ruim opgezette huizen zijn voorzien van een tuin. Bungalowpark Sollasi ligt direct aan het Oosterduinse meer in een prachtige omgeving waar ontzettend veel te doen is. Op www. sollasi .nl kunt u de omgeving en de huizen bekijken en uw welverdiende vakantie reserveren!

https://www.sollasi.nl/