Straaltjezon
Image default
Vakantie

Boek hier jouw vakantiehuis voor 18 personen!

Ben je op zoek naar een unieke plek waar je met het hele gezin of met een grote groep kunt verblijven? Dan is een vakantiehuis voor 18 personen bij de Leistert dé oplossing voor jou. Met zijn royale oppervlakte, moderne faciliteiten en rustige ligging biedt dit huis alles wat je nodig hebt om te genieten. Niet alleen de nodige luxe zal je hier vinden, maar ook meer dan genoeg rust.

Voor zowel jong en oud is hier voldoende te beleven. Wat dacht je ervan om heerlijk te genieten in het subtropisch zwembad? Of misschien met z’n allen genieten tijdens een potje bowlen? Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is hier te vinden! De huisjes voor 18 personen zijn standaard voorzien van 9 slaapkamers en 5 badkamers. Maar dat is nog niet alles! Want wist jij dat er zelfs een heerlijke whirlpool in te vinden is? Hiermee maakt het jouw verblijf af en zul je optimaal kunnen genieten tijdens jouw vakantie.

 

Boek vandaag nog jouw verblijf!

De Leistert is gevestigd in het altijd bruisende Roggel. Daarnaast zijn enkele 18 persoons bungalows ook nog eens geschikt voor honden! Wel zit hier kosten aan verbonden, maar dat is niet meer dan logisch. 

Zo kan je onbeperkt gebruik maken van diverse faciliteiten op het park. Speel bijvoorbeeld een potje voetbiljart met jouw groep. Of verken de omgeving van dit park! Kortom, er is meer dan genoeg te beleven. Daarnaast vind je in het centrum van de Leistert genoeg eetgelegenheden waar je heerlijk kunt dineren. Alles voor een onvergetelijke vakantie.