Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de 3 sieraden trends van 2023! – groothandel sieraden

 

Ben jij benieuwd naar de grootste sieraden trends van 2023? Lees dan snel deze blog en laat je inspireren! 

 

De eerste trend: statement sieraden!

De eerste sieraden trend van 2023 zijn ongetwijfeld statement sieraden! De statement sieraden zijn in allerlei vormen, formaten en kleuren verkrijgbaar. Zo heb je prachtige basic statement sieraden in een zilveren of gouden kleur, bijvoorbeeld gemaakt van stainless steel. Deze oorbellen kun je perfect bij elke outfit stylen. Daarnaast heb je ook prachtige statement basic kettingen! Naast de basic statement sieraden in een gouden of zilveren kleur, heb je ook prachtige oorbellen in een felle kleur waaronder roze en paars met leuke kraaltjes. 

 

De tweede trend: parels, parels en parels

De tweede trend van 2023 zijn onze alltime favorite parels! Parels kunnen op verschillende manieren prachtig gedragen worden. Zo kun je zie uitstekend combineren met een klassieke look wanneer je kiest voor een grote parel. Wanneer jij meer voor een zomerse en speelse look wilt gaan, kun je kiezen voor een armband met meerdere kleine pareltjes! 

 

De derde trend: flower power

Word jij net als ons helemaal enthousiast van vrolijke sieraden? Dan is deze trend helemaal iets voor jou! Bloemen in combinatie met sieraden worden populairder dan ooit! Zo zijn er ontzettend veel leuke oorbellen, armbandjes en kettingen met prachtige subtiele en opvallende bloemen. Naast bloemen gecombineerd in sieraden, zijn er ook steeds meer accessoires met bloemen waaronder leuke tassen en haarklemmen.


Wil jij met jouw winkel helemaal meegaan met de laatste trends op het gebied van sieraden? Neem dan zeker een kijkje bij groothandel sieraden Yehwang en stel jouw eigen collectie samen!

https://https://nl.yehwang.com/