Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Kewodak dakdekkers

Woont u in of in de omgeving van Waddinxveen en wilt u advies hebben over uw dak, onderhoud laten plegen aan uw dak of heeft uw dak een reparatie nodig? Bel Kewodak voor een dakdekker in Waddinxveen. Kewodak is gevestigd in Alphen aan de Rijn, dicht in de buurt van Waddinxveen dus! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden, vervangen en repareren van platte daken. Ook geven we graag antwoord op al uw vragen en geven deskundig advies.

 

Veel daktoepassingen voor platte daken

Met een plat dak kan je heel veel kanten op. Verschillende daktoepassingen zijn:

  • Geïsoleerde daken, minder warmteverlies dus fijn voor de portemonnee
  • Groene daken, duurzaam, mooi en goed voor het milieu
  • Daken met zonnepanelen, goed voor het milieu en besparing in uw kosten
  • Witte daken, minder warmte in huis en een betere luchtkwaliteit
  • Herbruikbare daken, een mooi gerecycled dak voor een mooie prijs
  • EPDM- daken, slijt bijna niet en gaat ruim 40 jaar mee

U profiteert bij diverse daktoepassingen van subsidies. Het is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook leuk voor u! Graag vertellen wij u alles over de verschillende daken en welk type voor uw dak geschikt is.

Dakdekkersbedrijf Kewodak

Kewodak is een dakdekkersbedrijf met ruim dertig jaar ervaring. Bij ons werken uitsluitend goed geschoolde mensen met ervaring, die precies weten wat ze doen. Of u nu een nieuwbouw huis heeft of een oudere woning, wij weten er raad mee. Niets is ons teveel en door onze jarenlange ervaring is ook niets meer een verassing. Ook op daken van bedrijven gaan we graag aan de slag. Bij een kleinere klus komen we alleen, is het een groter project dan komen we met een team. Ons team is hecht, gezellig, heeft een goede communicatie en we zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor we uitstekend samenwerken. Uiteraard zijn we in het bezit van het VCA certificaat, het KOMO-procescertificaat en het certificaat van het Dakmerk Waarborgfonds. Ook voldoen we aan alle kwaliteitseisen. Wilt u deskundig advies? Neem dan contact op met Kewodak!

https://www.kewodak.nl/