Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Rijschool Utrecht – Rijschool Galgenwaard

De beste en goedkoopste rijschool in Utrecht en omstreken

Ik woon samen met mijn dochter in Utrecht. Voordat haar 18e verjaardag aanbrak, dacht ik natuurlijk al na over haar verjaardagscadeau. Want wat ga ik haar dit jaar eens geven voor haar verjaardag? Veel vriendinnetjes van haar zijn al bezig met rijles. Ik vind het alleen zo duur! Gelukkig vond ik een goed betaalbare autorijschool in Utrecht: Rijschool Galgenwaard. En toen ze jarig was? Toen werd ze opgehaald door de instructeur voor een gratis proefles! Die proefles vond ze onwijs leuk!

Rijlessen in Utrecht | compleet op maat

Na de proefles wist mijn dochter het zeker: bij deze rijschool wilde ze rijlessen in Utrecht volgen. De rij-instructeur heeft tijdens de proefles bepaald hoeveel rijlessen ze ongeveer nodig heeft. Zodoende hebben we gekozen voor een pakket van 30 lessen. Als we meer moeten bijbetalen kan dat altijd nog! Het gemiddelde aantal rijlessen ligt namelijk op 35. Maar dat geeft niet, want de tarieven zijn scherp! Deze rijschool is niet voor niets de goedkoopste van de regio. Ze heeft na 35 lessen haar rijbewijs gehaald!

Autorijschool in Utrecht

Dankzij deze Autorijschool heeft mijn dochter met veel plezier haar rijbewijs gehaald. Ook toen ze moeite had met het halen van haar theorie-examen werd ze goed geholpen. Ze heeft anderhalve dag les gehad, waarna ze alsnog haar theorie-examen gehaald heeft. Heel fijn! Maar wat ook fijn was? Wij genoten van 10% studentenkorting! Hierdoor werd de prijs nog voordeliger. Echt top! Ze rijdt nu regelmatig zelf in mijn auto. Ik zit er aan te denken om haar voor haar 21e verjaardag een eigen autootje te geven. Wat denk je, zal ze daar blij mee zijn? Ik weet wel zeker van wel!

https://www.rijschoolgalgenwaard.nl/rijschool-utrecht/