Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Hoe een goede smartwatch te kiezen, wat zijn de kenmerken precies?

Als je erover nadenkt om een ​​smartwatch te krijgen, heb je misschien al de enorme hoeveelheid beschikbare opties gezien die elk erg van elkaar verschillen. Ga je met een groot merk of kies je voor functionaliteit? Om het u gemakkelijk te maken, zijn hier een paar dingen waar u op moet letten voordat u een smartwatch koopt, want alles is niet wat het lijkt … Zo heb je tegenwoordig verschillende Huawei smartwatches verkrijgbaar in Nederland, en kun je ook kiezen voor andere merken zoals Samsung Smartwatches als je hogere kwaliteit wil.

Batterij capaciteit

U wilt voor het einde van de dag niet zonder batterij zitten, dus dit is een grote overweging. Veel smartwatches hebben eigenlijk een heel kleine batterijcapaciteit, dus als je naar muziek wilt luisteren en je conditie wilt volgen, moet je ervoor zorgen dat je een batterij van behoorlijke grootte hebt. De batterij van de Apple Smartwatch is bijvoorbeeld vrij laag bij slechts 205 mAh, terwijl de Krome-smartwatch bijna het dubbele is van 350 mAh. Een 350mAh-batterij geeft je 168 uur op stand-by voor Bluetooth-verbindingen en 3 uur spreektijd.

Stijl

Dit is vaak waar het op neerkomt – hoe goed ziet het er op je pols uit. Een smartwatch heeft misschien wel alle leukste functies, maar als het iets is dat je liever verborgen houdt, dan is het gewoon niet genoeg. Er zijn een aantal goed uitziende ontwerpen die er zijn, afhankelijk van welke stijl je wilt. We houden van de Nigma smartwatch omdat deze er koninklijk uitziet maar niet in je gezicht. Je kunt zelfs nauwelijks zeggen dat het een smartwatch is.

http://www.youtube.com/watch?v=WU7TOmPjMPU

Opslagruimte

Afhankelijk van waar je je smartwatch voor gaat gebruiken, heb je misschien meer nodig dan de gemiddelde opslagcapaciteit. Luister je naar muziek, dan kan dit veel ruimte in beslag nemen, vooral als je een goede variëteit aan muziek wilt. Grote merken zoals de Samsung Galaxy Gear 2 hebben een vrij lage opslagcapaciteit met slechts 4 GB interne opslag . Als u een smartwatch met een behoorlijke opslagcapaciteit wilt, is een met externe opslag mogelijk een betere optie. De Neuvo smartwatch neemt bijvoorbeeld een micro SD-kaart tot 32 GB.

Synchroniseren met je telefoon

Zorg ervoor dat de smartwatch die u zoekt compatibel is met uw telefoon, want sommige smartwatches zijn voor iPhones of Android-telefoons, wat vervelend is als u binnen zes maanden een nieuwe telefoon wilt hebben. Er zijn echter veel smartwatches die synchroniseren met beide typen van de smartphone, dus deze zijn een beter idee.

Vrijwel alle smartwatches zullen met je telefoon worden gesynchroniseerd, maar dit gebeurt via Bluetooth, wat betekent dat je smartphone zich op een zeer korte afstand moet bevinden. Je kunt bijvoorbeeld niet via Bluetooth muziek afspelen op je smartphone terwijl je in de sportschool bent en je telefoon in een kluisje staat.

Sommige horloges worden gesynchroniseerd met uw smartphone, maar zijn ook stand-alone telefoons, zodat u uw interne SIM-kaart ook daadwerkelijk kunt plaatsen. Dit betekent dat u uw dure smartphone thuis kunt laten terwijl u ’s avonds op stap gaat en dat u nog steeds kunt bellen, tekstberichten kunt ontvangen en zelfs op internet kunt surfen.  Smartwatches met SIM-kaarten zijn ook ideaal om te reizen, omdat u uw smartphone niet bij u hoeft te dragen, maar u kunt nog steeds het gemak hebben om een ​​telefoon aan uw pols vast te maken.

 

https://www.iiav.nl/smartwatch/