Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Ga speeddaten met Search4Love en leer leuke singles kennen

Ben je het zat om zonder partner te zitten en wil je daarom nu actief op zoek naar mensen die ook single zijn? Woon je in de leuke stad Arnhem waar genoeg leuke tentjes zijn om mensen te ontmoeten maar is het tot nu toe niet zo makkelijk gebleken om andere singles te vinden? Search4Love heeft hiervoor de oplossing: ga speeddaten in Arnhem!

Heb je al weleens van speeddaten gehoord maar weet je niet zo goed wat het precies inhoud? We vertellen je er meer over. Met speeddaten ontmoet je op een avond meerdere (bij ons tot maximaal 15) singles waarmee je kort op date gaat. De speeddate avond wordt gehouden in een restaurant, bar of club waar de sfeer gezellig en ontspannen is. De vrouwen zitten op een vaste plek aan een tafeltje, de mannen schuiven om de beurt bij de vrouwen aan. In 4 minuten kan je je date een beetje leren kennen, daarna is het weer tijd om plek te maken voor de volgende date. Op de speciale speeddate kaart vul je in of je wel of geen verdere interesse hebt in de date die je net gehad hebt. Pas wanneer jullie allebei een positief antwoord over elkaar hebben ingevuld zijn jullie een match.

Om binnen die 4 minuten een goede indruk van iemand te krijgen is het handig om je date gerichte vragen te stellen. Bedenk wat jij belangrijk vindt in iemand en bedenk daar van te voren goede vragen bij. Zo merk je snel hoe jouw date in het leven staat en of die manier van leven bij jou past.  

Wij maken de liefde voor iedereen mogelijk

Wil jij ook graag een avondje speeddaten met Search4Love maar woon je nou niet echt in de buurt van Arnhem? Niet getreurd! Om iedereen een kans in de liefde te geven organiseren wij onze speeddate avonden door heel Nederland. Je kan gaan speeddaten in Breda, Den Haag, Utrecht, Deventer en nog vele andere steden.

Wist je trouwens dat wij ook speeddate avonden organiseren voor homo’s en lesbiennes? Bij ons kan echt iedereen de liefde vinden!

https://www.search4love.nl/