Straaltjezon
Image default
Aanbiedingen

Een dagje eropuit met de hele familie

Het hebben van een groot gezin is natuurlijk erg gezellig, maar kan ook een paar nadelen met zich meebrengen. Wanneer u bijvoorbeeld een gezellig dagje weg wilt gaan. Niet iedereen past in een gewone personenauto als u een groot gezin heeft. Daar kunnen namelijk maar maximaal 5 personen in. Dit kunt u oplossen door met twee auto’s weg te gaan, maar dit kost je ook extra benzine. Wij hebben hiervoor een goede oplossing gevonden, namelijk een personenbus! Hier passen veel mensen in, én is ook nog eens het gezelligst! Het kopen van een personenbus kan veel geld kosten, daarom kunt u nu gemakkelijk een personen bus huren. Wilt u de bus graag voor een langere tijd huren zodat u ook met uw familie op vakantie kunt? Dat kan bij Bultman! Deze partij verhuurt diverse personenbussen die u voor een dag, maar ook voor een langere tijd kunt huren! Wilt u meer weten over de personenbussen van Bultman? Lees dan snel verder!

Welke personenbus past bij uw gezin?

Voordat u een personenbus gaat huren moet u weten met hoeveel personen u weg gaat. Op deze manier zorgt u ervoor dat u de juiste bus kiest. U kunt kiezen uit een personenbus voor zeven personen en een personenbus voor negen personen bij Bultman. Daarnaast kunt u ook een personenbus met een extra laadruimte huren zodat u ook al uw bagage mee kunt nemen. Bovendien krijgt u de eerste 200 kilometer gratis, waarna u €0,22 per kilometer moet betalen.

Hierom is Bultman ideaal!

Wanneer u een personenbus huurt bij Bultman, heeft u te maken met een aantal voordelen! Bultman heeft namelijk storageboxen in de plaatsen Apeldoorn, Deventer en Harderwijk waardoor u eenvoudig kunt aangeven bij welke vestiging u de personen bus wilt ophalen en wegbrengen, erg makkelijk dus!

Huur een personenbus bij Bultman

Ga voor meer informatie over personenbussen naar de website van Bultman. Heeft u nog enkele vragen over het huren van een personenbus? Of wilt u liever eerst geadviseerd worden? Dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van Bultman. Zij vertellen u graag meer over het huren van een personenbus!

 

https://www.bultman.nl/