Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Ten Eekelder

Een passende damesschoen voor iedere voet

Het is niet altijd even makkelijk om precies die schoen te vinden die bij die nieuwe jurk past. Als het voorjaar begint, wilt u keuze hebben uit diverse dames pumps. Breekt het najaar aan, dan heeft u alweer zin in gave dames mocassins. En natuurlijk gaat u al die schoenen vinden, als u maar de juiste winkel binnen stapt.

Damesschoenen

Damesschoenen, het is een dingetje. Er zijn weinig vrouwen die schoenen niet interessant vinden. Er zijn vrouwen die een kast vol dames pumps en dames kaplaarzen hebben, voor elke gelegenheid één. En dames ballerina’s worden niet alleen meer voor ballet of dansvoorstellingen gebruikt. Maar u bent vrouw of niet: als het nieuwe seizoen aanbreekt, nee nog in aantocht is, begint het te kriebelen in veel dameslijven. Met de dames mocassins nog aan wordt er alweer op dames pumps georiënteerd. En komen er ‘per ongeluk’ een paar mooie dames ballerina’s voorbij: tja, dan kunt u die natuurlijk niet laten liggen. Ze passen immers vast zo prachtig bij die legging.

Actie in de damestent

En dus worden dames kaplaarzen aangetrokken en ruiken ze ook de dames pumps al in de verte. Opruiming of geen opruiming: de thuiscollectie moet worden aangevuld. Er komt vast een gelegenheid om die stoere dames kaplaarzen aan te trekken. Zo niet: tja, dat zien we dan wel weer.

Herenactie

Als u dit leest als man, wees dan gewoon verstandig. U krijgt die schoenen niet uit uw vrouw. Wees slim en ga af en toe eens met haar shoppen. Echt, u maakt haar super gelukkig. En koop bijvoorbeeld voor haar die superhippe dames mocassins waar ze het met die vriendin over had. Daarna kunt u voorlopig niets meer verkeerd doen bij haar, sterker nog: die bonuspunten kunt u vast nog wel eens gebruiken!

https://www.teneekelder.nl/