Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Eersteklas ledlampen voor kantoren en schoolgebouwen

LED panelen zijn uitermate geschikt als verlichting voor kantoren en scholen. De installatie ervan is eenvoudig, want de panels passen in gangbare systeemplafonds. Een led paneel geeft aangenaam licht af zonder flikkeringen. De lamp is energiezuinig en wordt niet warm. De levensduur is lang; een led-paneel brandt gemiddeld 50.000 uur. Doordat panelen in het plafond verwerkt zitten, blijven ze schoon en mooi. Niet ieder panel is hetzelfde. Er zijn grote verschillen in technische eigenschappen als dimbaarheid, lichtkleur, lichtopbrengst, Lumen / Watt verhouding, CRI, energieverbruik en UGR-waarde. Qua lichtkleur zijn er standaard twee opties: natuurlijk wit licht met een Kelvin waarde van 4000 en warm wit licht met een Kelvin waarde van 3000. Beide voldoen om op school en kantoor een prettige leer- / werkomgeving te creëren. Ledonline.nl is een betrouwbare leverancier van led-panelen. Met name panels van 60 bij 60 cm en 30 bij 120 cm worden veel verkocht door deze led-expert.

Wat is goede kantoorverlichting? Dit is een vraag die veelvuldig gesteld wordt aan het Ledonline.nl-team. Het antwoord is niet steeds hetzelfde en dat heeft met twee zaken te maken:

–  niet ieder kantoor en iedere school is hetzelfde, oftewel elk gebouw / elke ruimte vraagt om specifieke lampen;

–  het aanbod van ledlampen is tegenwoordig zo groot dat je kunt kiezen uit meerdere geschikte leds.

Afhankelijk van de vormgeving en de inrichting van het kantoor kun je gaan voor leds met een traditioneel uiterlijk, armaturen in industriële stijl of onopvallende lampen met een bescheiden, minimalistische look. Naast panelen zijn downlights heel geschikt. De kleinere ontwerpen dienen als spot om bijvoorbeeld een of twee werkplekken te verlichten. Grote downlights hebben breed vallende lichtstralen en zijn daardoor in staat een complete hal of kamer te verlichten. De driver is een essentieel onderdeel van kantoor-ledlampen. Dit apparaatje voorziet de lamp van de juiste hoeveelheid spanning. Goede kantoorlampen weerkaatsen en weerspiegelen niet. Ze geven precies genoeg licht af zodat werknemers geconcentreerd hun taken kunnen uitvoeren.

https://ledonline.nl