Straaltjezon
Image default
Woning en Tuin

Voordelige afwerkmaterialen van topkwaliteit bij Egaline Online

Ben je van plan om je badkamer, toilet of keuken te gaan betegelen? Dan heb je naast tegels ook een goede tegellijm nodig. Omdat elke tegelsoort en ondergrond weer anders is heb je een specifieke lijm nodig die hierbij past. Daarom heeft Egaline Online diverse soorten tegellijm in zijn assortiment. In deze webshop vind je onder meer de Atlas tegellijm. Voor tegels van keramiek of natuursteen kun je Atlas Geoflex Wit of de Atlas ATUT goed gebruiken. Deze tegellijm is eenvoudig aan te maken met water en is eenvoudig in gebruik. Zoek je een tegellijm met een korte droogtijd? De Atlas Geoflex Express is al na twee uur voeg- en beloopbaar. Hierdoor heb je snel resultaat. Gebruik je grote tegels? Dan heb je een tegellijm nodig met een sterke hechting. De Atlas Geoflex Ultra heeft een vernieuwde silicaatgeltechnologie waarmee tegels stevig vast komen te zitten. Ook de Kiesel ServoStar 2000 Plus Flex kan voor grote tegels gebruikt worden.

Ondervloer egaliseren met egaline

Wil je je ondervloer gaan egaliseren? Hiervoor heb je egaline nodig. Dit is een egalisatiemortel die zorgt voor een egale ondervloer. Wanneer je de ondervloer egaliseert gaat het leggen van de vloer een stuk makkelijker. Daarnaast komt het eindresultaat er een stuk strakker uit te zien. Egaline Online heeft in de webshop diverse voordelige, kwalitatieve egaline soorten. Deze zijn geschikt voor zowel doe-het-zelvers als vakmannen. Zo heb je de keuze uit de merken Atlas, Kiesel, Excel en Quartzline. Voor een laagdikte van 3- 30 mm kun je de Atlas sms 30 gebruiken. Met dit product is het mogelijk om mogelijke fouten te herstellen dankzij de verwerkingstijd van 40 minuten. Heb je een ondervloer op gipsbasis (anhydriet)? Dan kun je het beste Atlas SAM 100 egaline gebruiken.

Behangen en schilderen

Wil je de muren gaan behangen of schilderen? Voor een goede hechting van de afwerklagen is een voorstrijkmiddel/primer onmisbaar. Hiermee voorkom je streepvorming, verf afbladdering of loslaten van behang. Voor zuigende oppervlakken en stoffige ondergronden is een voorstrijkmiddel zeker aan te raden. In het assortiment van Egaline Online vind je diverse primers.

https://egaline.online/