Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

All over Tours, hét adres voor Azië reizen

All over Tours staat bekend als dé Azië reizen specialist. Deze zeer ervaren en deskundige touroperator regelt unieke, persoonlijke vakanties. Jouw wensen en ideeën vormen de basis van het vakantieplan. Daardoor is de ene vakantie met name avontuurlijk, de andere zeer sportief en zit een derde trip zit vol romantische uitstapjes. Waar je altijd op kunt rekenen is authenticiteit. Heerlijke verblijven, weg van de gebaande paden en verzorging tot in detail.

Voorbeeldreizen ter inspiratie

Enkele voorbeeldreizen zullen je vast enthousiast maken. Een veelzijdige rondreis door Laos inclusief een bezoek aan Cambodja. Tijdens deze 22 dagen durende vakantie staan onder meer deze highlights op het programma: een cruise over de Mekong, een bezichtiging van de What Phou tempels en een wandeling in het Karstgebergte. En natuurlijk krijg je ook de beroemde rijstvelden en watervallen te zien. Een tweede voorbeeld bestaat uit een rondreis met privégids door Vietnam en Cambodja. Je start in Hanoi en via steden als Ha Giang, Halong Bay, Hoi An, Hue en Saigon kom je uit in Siem Reap.

Ontdek het echte Japan

Oorsprong van de zon, dat is de betekenis van de naam van het oude Japan. Volgens legendes werd Japan in de zevende eeuw voor Christus gesticht door keizer Jimmu. Onder invloed van China kregen in de vijfde en zesde eeuw het Chinese schrijfsysteem en het boeddhisme grote invloed. Anno nu kent de eilandenstaat ruim 126 miljoen inwoners.

Als vakantieland is Japan bijzonder populair. Zoek jij een betrouwbare travel expert & designer met passie voor Japan reizen? All over Tours is het bureau dat je zoekt. Reizen zit het All over Tours-team in het bloed en het raadt dan ook alleen originele, authentieke plekken aan waar geen massatoerisme bestaat.

Neem bijvoorbeeld een trip waarin je de eeuwenoude paden van Japan volgt. Je bezoekt de Japanse Alpen, de Kiso vallei en maakt een fietstocht naar Shirakawago. Het contrast met steden als Tokio en Kyoto zal groot zijn en veel indruk maken. De lokale gidsen ontvangen je met open armen en al je vragen worden beantwoord. Vanzelfsprekend maak je kennis met de overheerlijke Japanse keuken!

https://www.allovertours.nl/