Straaltjezon
Image default
Dienstverlening

Bij Kewodak is uw dak in uitstekende handen!

Bent u op zoek naar een vakkundig dakdekkersbedrijf bij u in de buurt dat u per direct kunt inschakelen? U kunt zich vandaag nog melden bij Kewodak. Het Kewodak-team heeft meer dan 30 jaar ervaring en geldt als echte dak-specialist. U kunt op dit dakdekkersbedrijf rekenen voor jaarlijks onderhoud, voor renovatiewerkzaamheden en voor het ontwerpen en plaatsen van een compleet nieuw dak.

Kwaliteit voorop

De Kewodak-dakdekkers werken op milieuvriendelijke wijze, ze maken gebruik van duurzame materialen en hanteren een innovatieve werkwijze. Kwaliteit staat voorop, wat voor dak u ook heeft. Het kan voorkomen dat u snel een dak-maker nodig heeft, bijvoorbeeld na een storm of in het geval van een plotselinge lekkage. Bij Kewodak geldt een speciale 24/7 service voor dit soort situaties. Ook als er nu geen nood aan de man is, kunt u zich opgeven voor deze handige service. Kewodak komt dan langs voor een inspectierondje van uw dak. Vervolgens wordt een meerjarenbegroting opgemaakt en kunt u altijd een beroep doen op de 24/7-bereikbaarheidsdienst.

Dakmerk garantie

Dakmerk is het officiële, door de overheid erkende keurmerk in Nederland. Kewodak houdt zich aan de eisen en voorwaarden van Dakmerk en dit wordt regelmatig gecontroleerd. Als u klant wordt bij Kewodak weet u dus zeker dat u met vakmensen te maken heeft. De dienstverlening van Kewodak is allround. Van kleine noodreparaties tot bouwtekeningen voor een zuinig, nieuw dak. En van een controle tot advies op maat.

Onlangs is Kewodak uitgeroepen tot De Sterkste Schakel van de regio Rijnland in de sector Bouw, Installatie en Techniek. De jury was zeer lovend over eigenaar Frank Keijzer. Hij werd geprezen om zijn klantgerichtheid en vakkennis. Ook was er veel enthousiasme over het personeel in goede bedrijfskleding en over de mogelijkheid van interne opleiding. Om in contact te komen met Kewodak, kunt u gebruikmaken van het volgende telefoonnummer: +31 172 438 332.

http://www.kewodak.nl/