Straaltjezon
Image default
Woning en Tuin

Waarom is de tv wand zo populair?

Huizen worden moderner, alles wordt digitaal en draden zijn maar lelijk en rommelig, tegenwoordig moet alles zo strak en makkelijk mogelijk zijn, zo ook ook de tv. De tv is natuurlijk al plat geworden maar toch staat ie niet mooi. Hierom dus de tv wand.

Tv wand

De tv wand, ook wel cinewall genoemd, is een uitbouw van de normale wand waar de tv in gaat, hierdoor zijn er geen draden in het zicht. Door het strakke design lijkt het ook op een bioscoopscherm waardoor het kijken naar de tv een nieuw leven in geblazen wordt.

Opties

Een tv wand kan gebruikt worden om alleen een tv in te plaatsen maar er kunnen ook nog heel veel andere dingen mee, zo kan er bijvoorbeeld een sfeerhaard in, kunnen er speakers in geplaatst worden voor het echte bioscoopgevoel en kunnen er nisjes en opbergruimtes gemaakt worden. Dit kunt u allemaal zelf bepalen en ontwerpen.

Verschillende soorten

Iedereen heeft een andere smaak, zo zijn er dus ook verschillende soorten tv wanden, wat u mooi vindt hoeft een ander niet mooi te vinden. Ook kunnen alle tv wanden voor een ander doel gebruikt worden. Ook zijn er allemaal verschillende kleuren en vormen, sommige tv zijn betegeld en anderen hebben een beton look.

Sfeerhaard 

Steeds vaker komen er sfeerhaarden in tv wanden, sfeerhaarden zijn haarden op elektriciteit, deze geven wel warmte en kunstmatige vlammen. Deze haarden geven sfeer en stralen rust uit, ook staan ze erg modern en luxe in een tv wand. 

Luxe uitstraling

Een tv wand heeft een luxe en moderne uitstraling en is ook een echte eyecatcher in de woonkamer, slaapkamer of kantoor. De tv wand kan helemaal naar eigen smaak en stijl gemaakt worden. Het brengt het tv kijken naar een geheel ander niveau door de bioscoop look en de optie op ingebouwde speakers.