Straaltjezon
Image default
Mode en Kleding

De kenmerken van Michael Kors handtassen

Geraffineerde structuur

Michael Kors-tassen staan bekend om hun geraffineerde structuur, die een product zijn van hun hoogwaardige, luxe design. Goed versterkte stiksels fungeren als baleinen die de tassen rechtop houden wanneer ze op een tafel worden geplaatst.

Iconische merknamen

Of het nu gaat om de MK-print, de merkvoering of de kenmerkende sleutelhanger, een tas van Michael Kors is gemakkelijk te herkennen. Recentere ontwerpen hebben de naam van de ontwerper in een metalen plaatje in reliëf of een oversized MK-logo in bepaalde lederen ontwerpen.

Maten van Michael Kors tassen

Klein: Michael Kors’ lijn van kleine handtassen omvat mini tassen, crossbody tassen en clutches, om er maar een paar te noemen. Omdat er maar een handvol spullen in past, zijn ze het meest geschikt voor diegenen die de kunst van het licht reizen onder de knie hebben.

Midsize: Als u liever ruimte voor meer dan essentie, neem dan een kijkje op midsize ontwerpen. Deze Michael Kors handtassen zijn gemiddeld 12 inch breed en bieden ruimte aan tablets, e-readers of cosmeticatassen. In deze categorie vind je meestal draagtassen en boekentassen, maar ook een aantal rugzakken.

Groot of oversized: Enkele van de meest populaire Michael Kors handtassen zijn grote en oversized handtassen. Ze zijn populaire keuzes als draagtassen en worden vaak gebruikt voor school of werk of als overnachtingstassen. Veel van deze tassen hebben een volledig open bovenkant, zodat je je geld en kaarten misschien in een binnenzakje kunt opbergen.