Straaltjezon
Image default
Mode en Kleding

De reden waarom je niet moet besparen om je bh

De reden waarom je niet moet besparen om je bh

 

Wanneer je de meeste jonge vrouwen vraagt, dan zullen ze zeggen dat ze de kosten voor een bh vaak zonde geld vinden. Logisch natuurlijk, want je ziet een bh niet direct terug. Deze groep vindt het leuker om een paar extra schoenen te kopen, dan om hun geld te besteden aan een goede bh. Als we gaan kijken naar de oudere dames vanaf een jaar of 25 – 30, dan zien we juist dat deze vrouwen hier heel anders over denken. Het is dus ontzettend verschillend hoe er wordt gedacht over de aanschaf van een bh. Toch is het vooral ook op jonge leeftijd belangrijk, dat je je ervan bewust bent dat een bh een groot onderdeel is van je dagelijkse outfit. Je draagt je bh toch immers een uur of 10, dus is het wel zo fijn dat deze ook prettig zit. Om je een idee te geven waarom je niet moet besparen op je bh, hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet.

 

Comfortabel gevoel

 

Net als een elomi bikini tijdens de vakantie, draag je een bh gedurende de dag natuurlijk ook de nodige uurtjes. Het is dan wel zo prettig dat je bh dan ook fijn zit. Kies je voor een bh van kwaliteit, dan zal je dit dan dus ook al direct merken. Uiteraard is het wel belangrijk dat je de juiste maat draagt, want anders heeft het nog geen zin. Zorg er dus voor dat je kiest voor een kwalitatieve bh in de juiste maat en je zult merken dat er een wereld voor je open gaat. Je kunt dus beter één of twee keer per jaar een paar tientjes meer uitgeven, want hier heb je op termijn alleen maar meer plezier van.

 

Betere pasvorm

 

Je merkt, dat wanneer je kiest voor een wat duurdere bh, dat de pasvorm ook direct veel mooier is. Dat heeft ermee te maken dat er gebruik wordt gemaakt van betere kwaliteit stoffen, die ervoor zorgen dat de cup mooier en ook langer in de juiste vorm blijft. Kies je voor een goedkope bh, dan kan het zijn dat je na enkele weken al ziet dat het allemaal net een beetje minder wordt. Dit geldt overigens niet alleen voor een normale bh, maar ook voor een sport bh met voorsluiting. Ondanks dat een sport bh veel minder wordt gedragen, betekent dit niet dat deze niet van de juiste kwaliteit hoeft te zijn. 

 

Goede ondersteuning

 

Naast het feit dat een goede bh zorgt voor een fijner gevoel en betere pasvorm, zal je ook merken dat de ondersteuning door de betere kwaliteit een stuk beter is. Het maakt dan niet uit of je kiest voor een push up bh, een plunge bh of een ander type. Uiteraard zal een plunge bh van zichzelf al iets minder ondersteuning bieden, maar het verschil is zeker merkbaar.