Straaltjezon
Image default
Mode en Kleding

Modieuze tinten in wit en grijs

In het straatbeeld van nu zie je tegenwoordig verschillende kledingstukken terugkomen in verschillende stoffen. Je hoeft niet per se meer alle trends te volgen, het draait steeds meer om wat jij lekker vindt zitten qua kleding. Door fijne kleding te dragen waarin jij je prettig voelt, straal je ook meer naar de buitenwereld. En dit is het belangrijkste. Wat voor kleding is er in de grijstint? Hoe maak je een goede indruk met de kleur wit? Wat zijn wikkeljurken? We hebben het voor je uitgezocht in dit artikel, lees snel verder.

Met de elegante grijstinten steel je de show

Over grijs bestaat veel discussie. Sommigen vinden het een saaie kleur. Anderen vinden het een kleur wat nooit uit de mode raakt. Toch zie je het elk jaar weer in het straatbeeld en op de catwalk terug. Door de opkomst van de nieuwe grijs tinten rokerige, zilveren, parelmoer kleuren is de kleur grijs niet meer weg te denken uit het modebeeld. Je ziet het terug in sjaals lichtgrijs, jurken in asgrijs, badjassen donkergrijs, sportkleding in het zilver. Het is er allemaal. Met de juiste sieraden en avondjurken in het lichtgrijs of donkergrijs, steel je de show op een feestje.

Maak een positieve indruk met de kleur wit

Als we naar neutrale kleuren zoals wit kijken, dan ervaren we positieve emoties. Vandaar dat we de witte kleur graag combineren met een andere kleur. Wit is een klassieke kleur waarmee je frisheid aan jouw outfit kan brengen. Om accenten aan jouw outfit te brengen, neem je bijvoorbeeld een handtas in een felle kleur of de kleur wit. Het wordt vaak gecombineerd in een outfit met donkere of zwarte tinten. Als je een positieve eerste indruk wilt maken tijdens een belangrijke vergadering of sollicitatiegesprek, draag dan de witte kleur. Dit werkt in jouw voordeel.

Wikkeljurken zijn de trend van nu

Deze zomer zie je veel wikkeljurk wit terug. Het is de trend van nu. Veel vrouwen dragen dit met een leuk slippertje en blote benen. Een wikkeljurk wordt ook wel een overslagjurk genoemd. Je herkent de jurk aan de overslag aan de voorkant en de V-hals. Door het lint aan de voorkant, kan je dit op maat strikken en een taille creëren. Hierdoor is de wikkeljurk wit populair geworden, want het is dus voor vrouwen in allerlei maten beschikbaar, doordat je het lint aan de voorkant op maat kan strikken. Wikkelkleding is niet alleen beschikbaar in wikkeljurken wit, maar ook in badjassen donkergrijs, wikkelvesten, wikkeltops, wikkelrokken. Het is fijne kleding wat ook voor wellness, sport en yoga gebruikt kan worden, want het zit niet strak.