Straaltjezon
Image default
Mode en Kleding

Het is festival tijd, welke tas is geschikt om mee te nemen?

Het is festival tijd, welke tas is geschikt om mee te nemen?

Ja, we mogen weer! Het festival seizoen bast weer los. Wat hebben we er allemaal lang op moeten wachten. Helemaal los gaan op de vetste beats, lekker chillen met je vrienden. Naar welk festival ga jij dit jaar? Als festival bezoeker heb je wel de nodige spulletjes bij je. Het handigst is die om in een tas mee te nemen. Maar welke tas is daar nu het meest geschikt voor?

Stijlvolle tassen 

Tassen voor festivals zijn er in allerlei soorten. Zo heb je schoudertasjes, heuptasjes en rugtassen. Als je wat meer spulletjes wilt meenemen, is een rugzak natuurlijk erg handig. Ze zijn er in verschillende maten, kleuren en van diverse soorten materiaal. 

Wil je je er stijlvol bijlopen, dan mag een mooie leren tas natuurlijk niet ontbreken. De tassen van Plevier bijvoorbeeld, zijn uiterst stijlvol en kwalitatief van zeer hoge kwaliteit. Je kan ze voor je werk gebruiken, maar de schoudertassen en rugzakken zijn ook superhandig voor als je in je vrije tijd bijvoorbeeld naar een festival gaat.

Een andere stijlvolle rugzak is de  Cowboysbag rugzak. Hij is gemaakt van echt leer. Er zijn verschillende modellen en maten. Ga je naar een festival of andere festiviteit, dan is een wat kleiner model vaak wel zo prettig. De rugzakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kan je hem perfect combineren met festival outfit. Naast dat het elegante tassen zijn hebben ze ook allemaal handige vakjes en zijn ze voorzien van een zeer comfortabele draagriem.

Alles veilig opgeborgen

Helaas lopen er op een festival ook zakkenrollers rond. Het is natuurlijk enorm balen als je er achter komt dat je spulletjes zijn gestolen. Daarnaast geeft dit ook enorm veel problemen. Daarom is het erg belangrijk dat je al jouw essentiële zaken als portemonnee, pasjes en telefoon veilig kunt opbergen. Een anti-diefstal rugzak biedt hiervoor uitkomst. Zo kan je onbezorgd over het festival rondslenteren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je wordt gerold. Deze rugzakken hebben handige verborgen vakjes waar jij snel toegang toe hebt. Heel handig om je pinpas bijvoorbeeld veilig op te bergen. Wat ook erg handig is, is dat veel modellen ook een geïntegreerde USB-oplaadpoort hebben. Zo blijft ook je smartphone voorzien van de nodige power en ben je dus ten alle tijden online.

Zoals je ziet, is de keuze reuze! Welke tas neem jij mee naar jouw favoriete festival?