Straaltjezon
Image default
Mode en Kleding

De sieraden voor een man

De sieraden voor een man

Veel mensen zullen sieraden associëren met een vrouw. Een vrouw draagt tenslotte een ketting, een armband, een ring, een horloge en oorbellen. Maar, in de afgelopen decennia waren dergelijke sieraden niet zo vanzelfsprekend bij mannen. Toch is daar een verandering in zichtbaar. En dat vinden wij leuk!

Steeds meer mannen gaan experimenteren met het dragen van sieraden. Dat geldt voor zowel oorbellen; mooie ronde knopjes in de oren. Maar, het geldt ook voor armbanden; wat te denken van de lederen armbanden die mannen regelmatig dragen?

Ook ringen en kettingen worden steeds vaker gedragen door mannen. Ook de mannen hebben ingezien dat een outfit een finishing touch kan gebruiken in de vorm van sieraden.

Horloge

Al met al kunnen we wel stellen dat een horloge tot op heden nog steeds het meest gedragen sieraad is door de mannen. De smaken wat betreft horloges lopen bij mannen flink uiteen. Het ene persoon wilt graag een zo groot mogelijk horloge met een opzichtige wijzerplaat. Terwijl een ander juist opteert voor een klassiek, stijlvol en overzichtelijk horloge. Naar wat voor horloge gaat jouw voorkeur uit?

Wij zijn persoonlijk fan van het merk Certina. Dit merk heeft zowel klassieke en stijlvolle horloges als horloges met een grote wijzerplaat. Voor veel mannen zou een Certina horloge derhalve een goede mogelijkheid zijn.

Taboe

Anno 2018 kunnen we in ieder geval stellen dat het gebruik van sieraden bij mannen veranderd is. Voorheen leek er een soort van taboe op te rusten, maar dat is momenteel compleet verdwenen. De prachtige outfits van mannen kunnen afgemaakt worden door de juiste sieraden te gebruiken. Twijfel niet en ga zelf ook experimenteren met het dragen van verschillende sieraden. Heb je ooit getwijfeld om een armband te dragen? Twijfel niet en koop een armband. Je kan beter spijt hebben van dingen die je wél hebt gedaan, dan van dingen die je níet hebt gedaan!

 

https://sieraden123.nl/