Straaltjezon
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group Logistics, een integere partner als het om gekoelde producten gaat

Zoekt u een betrouwbaar vrieshuis? Familiebedrijf Frigo Group is een onderneming waar u 100% op kunt rekenen. Bij temperaturen van +5° tot -26° Celsius is er plek voor in totaal 65.000 pallets bevroren opslag. Twee ruime, innovatieve koelhuizen en ruim 45 jaar ervaring met de meest uiteenlopende producten die om geconditioneerde opslag en vervoer vragen. Dat is wat u als klant van Frigo Group krijgt.

ISO 22000 en de IFS certificering

Eén koelhuis staat in Nieuw-Vennep, het andere in ‘s-Heerenberg. De vrachtwagenchauffeurs die zorg dragen voor het transport naar en van deze locaties werken zorgvuldig. Ze voelen zich verantwoordelijk voor het gehele assortiment en daar handelen ze naar. De verschillende artikelen vragen stuk voor stuk om een specifieke behandeling. Frigo medewerkers weten exact welke eisen worden gesteld aan bijvoorbeeld vers vlees, vis, desserts en vruchten. De kwaliteit wordt continu in de gaten gehouden. Friso beschikt over de ISO 22000 en de IFS certificering.

Groupage mogelijk

Een strakke, veilige planning en open communicatie heeft Frigo hoog in het vaandel. In geconditioneerd transport -zowel binnen- als buitenland- is deze firma gespecialiseerd. Het Frigo-team kan uw voorraad opslaan in een daartoe uitgerust koelhuis en vervolgens het vervoer naar een door u opgegeven plek regelen. Het aantal klanten is groot en afwisselend.

Er wordt gewerkt met groupage. Dit houdt in dat het opslaan en het vervoer zoveel mogelijk wordt gecombineerd. De vrachtwagens en de koelhuizen zijn groot genoeg om dit waar te kunnen maken. Vindt u als ondernemer duurzaamheid belangrijk? Dat geldt ook voor Frigo Group. Zo wordt gewerkt met een energiezuinige machinekamer. Tevens wordt het afval zorgvuldig gescheiden. En duurzaamheid betekent ook: het aangaan van langdurige relaties vol wederzijds respect!
 

http://www.frigogroup.com/