Straaltjezon
Image default
Onderwijs

Bij 123 Theorie slaag je snel

Je moet bij 123 Theorie zijn als je op het punt staat een auto theoriecursus in Rotterdam of de omgeving van Rotterdam te gaan volgen. Eindeloos veel jongeren hebben we al geholpen aan het auto theorie certificaat. En dat op een heel ontspannen en vrolijke manier!

Les in de ochtend, examen in de middag

Wij geloven niet in een systeem van weken of maanden thuis in je eentje studeren. Onze docenten zijn ervan overtuigd dat samen leren en vooral ook oefenen veel beter resultaat geeft. En het blijkt te kloppen, want we hebben een extreem hoog slagingspercentage. Onder de geslaagden bevinden zich veel meiden en jongens die dyslectisch zijn, ADHD hebben of last hebben van examenvrees. Word je enthousiast? Je kunt je vandaag nog online aanmelden. Alle cursusdata staan op de website. Voor vragen zijn we bereikbaar via 085 060 1230, 0629 99 99 62 en info@123-theorie.nl

100% slagingskans!

Een dagcursus autotheorie, misschien heb je er nog niet van gehoord? Dagcursus betekent in dit geval dat je op 1 dag zowel de cursus krijgt als het examen doet. De ochtend hebben we zo ingedeeld dat alle belangrijke verkeersborden en -regels aan bod komen. Tevens is tijd gereserveerd voor het oefenen met examenvragen. En als je een en ander onder de knie hebt, rijden we je naar het examenlokaal in de buurt.

Cursus locaties door heel Nederland

We geven de cursussen verspreid over het hele land in Amsterdam, Arnhem, Breda, Deventer, Enschede, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Rijswijk, Utrecht en Zwolle. Dus heb je vrienden in een andere plaats dan waar jijzelf woont, vertel ze over 123 Theorie. Snel en in 1 keer slagen voor auto theorie dat gun je toch iedereen! Belangrijk om te weten trouwens: je hoeft geen dure boeken te kopen en van te voren studeren is niet nodig.

https://www.123-theorie.nl/