Straaltjezon
Image default
Onderwijs

Zakelijk taalinstituut Amsterdam

Heeft u een taaltraining nodig voor uzelf of uw medewerkers? Dan kunt u het beste kiezen voor een cursus die gericht is op uw branche. Zo leert u precies wat u nodig heeft om effectief te kunnen communiceren met internationale collega’s, klanten of partners. The Square Mile is een taalinstituut Amsterdam waar bedrijven terecht kunnen voor zakelijke taalcursussen. Waar in Nederland uw bedrijf zich ook bevindt, onze trainers komen graag naar u toe voor het geven van de gewenste taaltraining. Ook online lessen worden gegeven bij The Square Mile.

Cursus zakelijk Duits of technisch Frans

The Square Mile biedt talloze mogelijkheden voor het volgen van trainingen in verschillende talen, gericht op diverse vakgebieden. Van een cursus zakelijk Duits of financieel Engels, tot een training technisch Frans. Ook voor het leren van minder gebruikelijke talen kunt u bij ons terecht. We werken hiervoor met professionele en ervaren trainers. Zij geven trainingen in hun eigen taal en beschikken over alle benodigde kennis. Voor welke trainingsvorm u ook kiest, u krijgt altijd een vaste trainer. Vaak heeft deze zelf ervaring in een specifieke branche.

Persoonlijk en doelgericht

Cursisten kunnen rekenen op persoonlijke begeleiding en een lespakket dat past bij hun leerdoelen. We maken dan ook geen gebruik van standaard lespakketten, maar stemmen deze af op onze cursisten. U wilt waarschijnlijk niet alleen de dagelijkse praatjes bij het koffiezetapparaat kunnen voeren. Misschien is het voor u belangrijk om een foutloze zakelijke e-mail te kunnen schrijven. Of wilt u taalkennis opdoen om te kunnen onderhandelen of vergaderen. Met The Square Mile kunt u alle kanten op. U geeft aan wat u nodig heeft en wij zorgen voor een doelgerichte training op maat. Heeft u vragen over onze trainingen, neem dan gerust contact op voor meer informatie.