Straaltjezon
Image default
Bedrijven

Bijzondere honing bestellen bij de honingspecialist

Wilt u iemand verrassen die dol is op een vleugje zoet? Heathen Mead is een webshop waar u producten vindt die te maken hebben met honing. Van hakhoning – een gekristalliseerde honingsnack – tot de populaire bloemenhoning en van het honingdrankje mede tot bijzondere honingsoorten, zoals klaverhoning en lavendelhoning. Bij Heathen Mead honing bestellen is heel eenvoudig en uw aankoop wordt met veel plezier en passie afgehandeld door Björn en Elvira. Zij zorgen voor een snelle verzending, zodat u snel kunt genieten van honing boordevol smaak!

De lekkerste honing kopen om mee te koken en bakken

Honing smaakt uiteraard geweldig op brood of op een cracker. Steeds meer mensen ontdekken echter ook het koken met honing. Zo smaakt bloemenhoning heerlijk in een marinade voor vleesgerechten. Of breng uw kippenvleugeltjes perfect op smaak met rozemarijnhoning. De donkere lavendelhoning zit vol pit en is goed te gebruik als u koekjes of taart bakt. Wilt u één of meer van deze soorten honing kopen, dan bent u bij Heathen Mead aan het juiste adres. Ook uw vragen over honing beantwoordt het enthousiaste team graag.

Veelzijdige klaverhoning die elke dag smaakt

Klaverhoning is heerlijk vol van smaak. Probeer deze honing eens uit in uw kop thee of als toevoeging aan een bakje kwark bij het ontbijt. Honing van klaverbloesem wordt veel op brood gedaan, aangezien deze honingsoort iets steviger is en makkelijk smeert. Dankzij zijn opvallende smaak gaat de honing goed samen met brie en geitenkaas. Giet bijvoorbeeld verwarmde klaverhoning over plakjes brie en garneer het geheel met bieslook. Hiermee verwent u niet alleen uzelf, maar ook de gasten die bij u komen eten.

Bij Heathen Mead kunt u alleen de beste, zuivere honing bestellen, die u binnen twee tot drie werkdagen in huis heeft. Aarzel niet om een voorraadje in te kopen, voordat uw favoriete honing uitverkocht is!

https://heathenmead.nl/