Straaltjezon
Image default
Vervoer en transport

Bij JobCar in Etten-Leur kunt u diverse aanhangers 24/7 online reserveren

Een aanhanger huren in de omgeving van Roosendaal om eindelijk die oude meubels naar de milieustraat te brengen, het tuinafval op te ruimen of vrienden te helpen met verhuizen? Wij bevelen JobCar in Etten-Leur aan. JobCar heeft voor elke klus de perfecte aanhanger. U kunt een autoambulance huren om een personenauto of lange planken mee te vervoeren. Er zijn twee modellen om uit te kiezen: de plateauwagen en de bakwagen. Wilt u een open aanhanger huren? Dit zijn de opties bij JobCar: geremde open bakwagen (enkel as), tandemasser, kiepaanhanger. Kiepaanhangwagens worden ook wel kippers genoemd. Als u zware ladingen gaat vervoeren, is deze geschikt. We zetten de specificaties voor u op een rijtje:

–        inhoud 1,35 m³;

–        laadvermogen 1385 kg;

–        toegestane maximale massa 2000 kg;

–        eigen massa 615 kg;

–        afmetingen van de bak 300 bij 150 bij 30 cm;

–        laadvloerhoogte 66 cm.

Gesloten aanhangers

Wat gesloten aanhangers betreft, maakt Jobcar onderscheid tussen harde opbouw aanhangwagens en aanhangers met een afdekzeil. Een speciale categorie is die van bagagewagens. Ze sluiten waterdicht af en hebben een veilig slot.

Huurprijzen

De actuele huurprijzen van de aanhangers van JobCar leest u op: https://www.jobcar.nl/aanhangwagen-huren/ en https://www.jobcar.nl/tarieven-aanhangwagen/. U vindt er zowel een week- als een dag- en 3 uurstarief. Ook de tarieven van accessoires staan online. Voorbeelden van die extra benodigdheden zijn: netten, spanbanden, verhuisdekens, oprijplaten, meubelhonden, kruiwagens, steenwagens, 2 wielstoppers, disselsloten.

Voorwaarden

Bij het huren van aanhangers en toebehoren hanteert JobCar onder meer de volgende voorwaarden. Er wordt geen borg gerekend. Iedere klant betaalt vooraf. Alle op de site genoemde prijzen zijn inclusief btw. Brengt u de aanhanger na 17.00 uur terug dan komt er een extra dag bij. Voor zondagen geldt het standaarddagtarief + €7,50 per dag.

We wensen u een veilige rit met de huuraanhanger.

https://www.jobcar.nl/